Sahte eimzalarla birçok sahte diploma, ehliyet çıkaran ve birçok işlem gerçekleştiren suç şebekesiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Soruşturma kapsamında, II. Abdülhamit’in 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun İnönü Üniversitesi FenEdebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden aldığı lisans diplomasının iptal edildiği belirtilmişti.
Dosyada şüpheli olarak yargılanan ve “Ziya hoca” olarak bilinen Ziya Kadiroğlu’nun ifadesinde dikkat çekici detaylar yer aldı.
T24 yazarı Candan Yıldız'ın kaleme aldığı köşe yazısında Kadiroğlu'nun Osmanoğlu'nun diplomasına ilişkin ifadelerini aktardı. Kadiroğlu, Sincan Cezaevi’nden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği ifadede Alsancak Partisi Başkanı Nuri Çelebi’nin de adını veridi. “Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu’nun işlemini Çelebi’den aldığı emirle” yaptığını, Çelebi’nin kendisine Osmanoğlu’nun gelecekte Cumhurbaşkanı adaylığı için diplomaya ihtiyacı olduğunu söylediğini...” ifade etti.
halktv.com.tr
Kaynak:T24
Burası Isparta... Artık toplu mezarlar kazılıyor...458 izlenme
ÖSYM'den KPSS'de 'poşeti açılmış soru kitapçığı' iddiasına yanıt39 izlenme
Özgür Özel açıkladı: "Akın Gürlek hakkında suç duyurusunda bulunulacak"12 izlenme
Müteahhilerin yüzde 30'u batabilir!1344 izlenme
Muhalefet bu zirveye odaklanmıştı: Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, Ankara'da görüştü33 izlenme
Gezgin Fatih Koparan ortaya çıkardı: "Suriyeliler neden dönmüyor?" sorusunun cevabı Suriye’den geldi65 izlenme
CHP’nin erken seçim stratejisi belli oldu! Herkes şu soruyu soruyor: Hedefte Yavaş mı var?9 izlenme
Londra'daki Türk kadın paylaştı: 1 dakika 29 saniyelik akılalmaz görüntü!46 izlenme
Toplu taşıma araçlarının getirdiği hava akımında corona virüsü riski!
Menzil’e dava: Kandırıp, mal varlığını aldılar
Artık mezar yerlerine bile haciz konuyor! Haciz koyduran kişi kendinden önce 48 hacizin daha olduğunu öğrendi
Yenidoğan çetesi üyelerinin konuşmaları insanlığı sorgulattı!