Auto-Created-3
18 Şubat 2023 ( 58 izlenme )
Reklamlar

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor: Deprem bölgesini ziyaret edecek

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor: Deprem bölgesini ziyaret edecek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in 19 ve 20 Şubat tarihlerinde bölgeyi ziyaret etmesi planlanıyor.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından "dayanışma ve taziyelerde bulunmak" amacıyla 1920 Şubat tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği açıklandı. Bilindiği üzere bakan, 20 Şubat'ta ABD'nin yardım faaliyetlerini sürdürdüğü deprem bölgesini ziyaret ederek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara'da ikili görüşme yapmayı planlıyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP’nin uyuşturucuyla mücadele önerisine AKP’den ret! 15 Temmuz gazileri isyan etti: Pavyonda çalışmak zorunda olan gaziler var Suçluların iadesi dahil! İşte Türkiye ile BAE arasında imzalanan 13 anlaşma 'Ayhan Bora Kaplan suç örgütü' dosyasında yeni gelişme: Avukatı ve polisler dahil 9 kişiye gözaltı