Home
16 Ekim 2019 ( 151 izlenme )
Reklamlar

ABD'den Halkbank'a soruşturma!


ABD Adalet Bakanlığının yayımladığı açıklamada, Halkbank'a İran'a yönelik ambargoyu delme ve para aklama suçlamasıyla soruşturma açıldığı duyuruldu.


ABD Adalet Bakanlığının sitesinde yayımlanan açıklamada, Halkbank hakkında 'dolandırıcılık, 'kara para aklama' ve 'İran ambargosunu delme' suçlarından iddianame hazırlandığı duyuruldu.

İddianamede ayrıca, üst düzey Türk hükümet yetkililerinin bu suçlarda Halkbank'ı desteklediği ve koruduğu da belirtildi.

Soruşturmanın seyrinin perşembe günü gerçekleşecek olan PenceErdoğan görüşmesine ve Barış Pınarı Harekâtında Türkiye'nin atacağı adımlara göre ilerleyeceği düşünülüyor.

İddianamenin yayımlanmasının ardından gün içinde 5.88'e kadar gerileyen dolar, tekrar yükselişe geçerek 5.92'yi aştı.

https://halktv.com.tr/gundem/abddenhalkbankasorusturma407134h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bunu da gördük: "İdrardan etkilenip" müslüman olmuşlar! Amca Salim Güran ağız değiştirdi: "Kayıtları hayat kadınlarıyla konuştuğum için sildim" Erdoğan'a seslenerek açıkladı: CHP'li belediye en az 2 asgari ücret verecek Erdoğan’ın Mercedes marka yeni araçları tartışma yarattı