İstanbul Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un, motosikletine arkadan çarpmasıyla hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü kurye Yunus Emre Göçer, yaşam savaşını kaybederek yaşamını yitirmişti.
Yunus Emre'nin 1'i engelli 2 çocuğu vardı.
Shekh Mohamud, Göçer'in ölümüne sebep olmasına rağmen polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Savcılık şüpheli Mohamud hakkında dün yurt dışına çıkış yasağı koymuştu. Ayrıca kurye Göçer'in ölümünden sonra polisin kaza tutanağında kusurlu olmadığı belirtilen Mohamud için yeni bir rapor istenmişti.
Bilirkişi tarafından hazırlanan ve savcılığa dün sunulan raporda, Yunus Emre Göçer'in kusuru olmadığı, Somali cumhurbaşkanının oğlunun kusurlu olduğu belirtilmişti. Soruşturmayı yürüten savcılık, Mohamud için yakalama kararı talep etmişti.
Ortaya çıkan bilgilerde Mohamud'un yakalama kararı çıkmadan önce Türkiye'den kaçtığı anlaşılmıştı.
Aktarılan bilgiye göre, motokurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, eksik tutanak tutan polisler ve kocasının katili hakkında herhangi bir adli kontrol hükmü uygulanmadan serbest bırakılmasına karar veren nöbetçi savcıdan şikayetçi oldu.




Kaynak: Gerçek Gündem
Suriye için yapılması gereken Atatürk'ün satırlarında gizli885 izlenme
Uzmanlar anlattı: Dolar neden yükseliyor?26 izlenme
Zorunlu trafik sigortasında teminatlar iki katına çıkarıldı26 izlenme
‘Türkiye’ye 2 ay yetecek hamsiyi kimler stokladı?’57 izlenme
Sedat Peker'in avukatından 'Ersan Şen' açıklaması42 izlenme
Yurttaşın hali içler acısı! Pazarda limon 150 lira10 izlenme
Salda Gölü'nü tehdit eden projeye mahkeme 'dur' dedi24 izlenme
Amerikalı Siyahlar Ermenilerin saldırılarına karşı Atatürk büstünü korudu!51 izlenme