Anadolu Ajansı (AA), Ferhan Şensoy'un yaşamını yitiren 62 yaşındaki sanatçı Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi.
Öztekin için Ses Tiyatrosu'nda bir tören düzenlendi.
Usta oyuncu Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy da Rasim Öztekin'in vefatı dolayısıyla tüm sevenlerine baş sağlığı dileğinde bulundu.
Derya Şensoy, sağlığı el vermediği için törene katılamayan Ferhan Şensoy'un, Öztekin için yazdığı mektubu okudu.
Şensoy, mektupta şu ifadeleri kullandı:
"Ortaoyuncular'ın amatör kolu Nöbetçi Tiyatro'dan yetişti Rasim. Kısa sürede Ortaoyuncular'a katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Ortaoyuncular'da çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından ötürü sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne. Kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede."
Anadolu Ajansı, Rasim Öztekin için düzenlenen törene ilişkin yaptığı haberinde Şensoy'un mektubunu sansürledi.
Mektuptaki "Neşeli bir meyhanede" kısmı haberde yer almadı.

https://www.birgun.net/haber/aadanferhansensoyunrasimoztekinicinyazdigimektubasansur337046
YSS ve Osmangazi köprülerine fazladan mı zam yapıldı?143 izlenme
Bir yılda üç kat zam kesmedi geçmeyene de zam yaptılar18 izlenme
Mansur Yavaş, bir yolsuzluğu daha açıkladı!216 izlenme
Erdoğan’ın ‘manevi kızı’ büyükelçi olarak atandı!121 izlenme
İşsizler ordusu büyüyor: İşsizlik rakamları açıklandı9 izlenme
CHP’li gençler 3 bin gaz maskesi stokladı9 izlenme
Bir öğrenci yaşadığı evi gösterdi 'Sağlık Bakanlığı devreye girmeli' yorumları geldi33 izlenme
Askeri okullarda neler oluyor? "Milliyetçi-Türkçü-Atatürkçü-Devrimci" kimlikleri ile bilinenler eleniyor!660 izlenme
6 evraktan biri icra tebligatı!
Kiev bölgesindeki Dinyeper Nehri'nden Ukrayna odusunun vurduğu Rus hava kuvvetlerine ait bir saldırı helikopterinin enkazı çıkarıldı!
Ormanlar alev alev yanarken Bakan Yumaklı'dan bir garip açıklama daha! Bu sözler çok tartışılır
İstanbul'da deprem paniği! Vatandaşlar korkudan sokağa döküldü