TBMM Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav sonuçları geçen ay açıklandı. Sınavın sonuçları dikkat çekti. Sınavda tam 98 puan alan Güllüşan İyidoğan isimli memur mülakatta elenirken, 62 puan alan MemurSen Büro Temsilcisi Özgür Yaydemir adlı memur ise terfi ettirildi. Yine 90'ın üzerinde puan alan birçok ismin daha mülakatta elendiği görüldü. Sınav, CİMER ve Kamu Denetçiliği Kurumu'na şikayet edildi. Meclis Genel Sekreterliği ise, 62 puan alan ismin mülakatta kazandığını doğruladı ancak “Sınavda herhangi bir sorun yoktur” demekle yetindi. Yine yazılıda 94'er puan alan Belgin Arslanoğlu, Erdoğan Kaymak, Mutlu Ergöz, Necdet Özdemir, Remziye Dallı, 92 puan alan Aysun Güven, Ayşegül Dönmez Güzel, Buket İmamoğlu, Elmas Akbay, Gökhan Ünal, Gürhan Tuna, Mehmet Yılmaz, Naziye Karacan, Sema Özalp, Yılmaz Ertürk de sözlüde elendiler. 90 puan alan birçok ismin de sözlüde elendiği görüldü.

Tülin Yanmaz Özgen
BAKSEN (Bağımsız Kamu Çalışanları Sendikası) Genel Başkanı Tülin Yanmaz Özgen de, Meclis'teki bu tartışmalı sınavda “torpil yapıldığı” iddiasıyla CİMER'e ve Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvurmuştu. Sınav öncesi idare ile defalarca görüştüklerini mülakatta kamera ile mülakatın kaydını talep ettiklerini dile getiren Yanmaz Özgen, “100'e yakın puan alanlar elenirken yazılıda 62 puan alan MemurSen Şube Başkanı'nın kazandırılması vicdanları kanatmıştır. Personelin birçoğu sınav sonuçlarında torpil olacağına inandığı için yazılı sınava bile girmedi, bu arkadaşların idareye ve yönetime güvensizliğinde ne kadar haklı olduğunu gösteriyor” dedi.
Mitinge katılan Trabzonlu yurttaş: "Bundan sonra CHP’liyim. Gençlerin geleceği için buradayız. Emekliyiz, alıştık açlığa. Ama gençler emekli olabilecek mi diye kaygılarımız var"23 izlenme
AKP'den 'ya seçimleri kaybedersek' hamlesi... İBB Meclisi devre dışı bırakılıyor!306 izlenme
HKP'liler 23 Nisan'da, Atatürk'ün resmi ve 'Bağımsızlık benim karakterimdir' yazan bayrakla Anıtkabir'e alınmadı !378 izlenme
Tatilcilere gelen hesap 'Yandım Allah' dedirtti73 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen İmamoğlu'ndan sitem dolu sözler: "Gelmedi. Kendi takdirleri böyleymiş"59 izlenme
AKP’li vekilin ‘Şerefsiz’ dediği polis, meslekten atılmıştı: İşte ihraç gerekçesi56 izlenme
TÜİK işsizlik oranını açıkladı23 izlenme
Butlan CHP'sinde ayar kaçtı! Mansur Yavaş'a 'Saray' suçlaması17 izlenme
Cemal Enginyurt çıldırdı ‘O parti kapatılsın’ diyerek verdi veriştirdi!
Vahim tablo ortaya çıktı: Asgari ücretli vatandaşlar İstanbul'da evsiz kalacak
CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı duyurdu: Vefat sayıları açıklanandan 2-3 kat fazla!
Cami için sokağın ortasına 3 tane çelik kasa kurulmuş!