LÖSANTE Hastanesi’nin 7 yıldır karşı karşıya olduğu ruhsat engeline ilişkin LÖSEV’li aileler sosyal medya hesapları üzerinde bakanlığa çağrı yapmaya başladı. LÖSANTE Hastanesi’nin 7 yıldır karşı karşıya olduğu ruhsat engeline ilişkin LÖSEV’li aileler sosyal medya hesapları üzerinde bakanlığa çağrı yapmaya başladı.
Sağlık Bakanlığı’na yapılan resmi başvurular ve Bakanlık denetimlerinde 100 üzerinden 99.67 gibi alınan yüksek kalite puanlarına rağmen LÖSANTE Hastanesi’nin tam kapasite çalışmasına izin hala verilmiyor.
LÖSANTE Hastanesi’nin 7 yıldır karşı karşıya olduğu ruhsat engeli, hastanenin tam kapasite çalışmasına ve daha çok çocuğa ulaşmanın önünde engel oluşturuyor. LÖSEV’in ailelerinden gelen tüm taleplere ve yapılan çağrılara rağmen, LÖSANTE Hastanesi’ne 400 yatak kapasitesinden sadece 200 yatağına kullanım izni verilmişti.
Tedavisi devam eden lösemili çocuklar, iyileşen gençler ve aileleri 2 Mart’tan bu yana sosyal medyadan seslerini duyurmak için paylaşımlar yapmaya başladı. #LösanteyeTamRuhsat etiketi ile yüzlerce video ve çağrı paylaşıldı.
“LÖSANTE Hastanemize neden tam ruhsat verilmiyor? Daha çok lösemili ve kanser hastası çocuk sunulan ücretsiz tedavi hizmetinden yararlansın, kardeşlerimiz de yaşasın.”

Tele1
Plaj gelirleri İBB’ye eksik ödendi!76 izlenme
İktidarın fetvacısı faiz helal dedi mi?202 izlenme
Erdoğan,“Kimsenin elektriği kesilmeyecek” demişti! Esnafın elektrik isyanı!133 izlenme
İsrail’in aralıksız saldırıları nedeniyle Filistinli hamileler erken doğum ya da düşük yapıyor39 izlenme
Mansur Yavaş: "Beraber olmazsak torunlarımız bizi affetmez"38 izlenme
Siz Palu ailesini izlerken, Atatürk'ü de sansürlediler!935 izlenme
15 Temmuz’un tartışılan ismine yeniden yakalama kararı!105 izlenme
Hamidiye Su için dikkat çeken karar!163 izlenme
Mera arazilerini satan AKP’li belediyeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikâyet ettiler
Gözaltına alınan komedyen Tuba Ulu'nun X ve Youtube kanalına erişim engeli
Erdoğan'dan emekli maaşı ve enflasyon açıklaması
Milli Mücadele’nin karargâhını yıkmak istediler! Vali’nin sözleri krize yol açtı geri adım atıldı