6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ikinci büyük sarsıntısına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
Saat 04.17'de Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24'te merkez üssü Elbistan olan 7,6 büyüklüğündeki depremin ilçede oluşturduğu yıkım, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına saniye saniye yansıdı.
İlçe merkezinin farklı noktalarında bulunan kameralara yansıyan görüntülerde, şiddetli sarsıntının başlamasıyla birlikte sokakta bulunan vatandaşların panik halinde sağa sola kaçıştığı, bazı kişilerin ise binalardan uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.
Deprem anında çevredeki araçların aniden durduğu, sürücülerin araçlarını terk ederek açık alanlara yöneldiği anlar da görüntülerde yer aldı.
Görüntülere, bazı binaların büyük bir gürültüyle çöktüğü, çöken yapıların çevresinde yoğun toz bulutunun oluştuğu ve yollara beton parçalarının savrulduğu yansıdı.
Depremin etkisiyle çevrede bulunan iş yerlerinin camlarının kırıldığı, tabelaların sallandığı ve çevrede kısa sürede büyük bir kargaşa yaşandığı da kaydedildi.
Sarsıntının uzun süre devam ettiği, vatandaşların depremin durmasının ardından da tedirgin şekilde açık alanlarda beklediği anların da yer aldığı görüntülerde vatandaşların cep telefonlarıyla yakınlarına ulaşmaya çalıştığı, bazılarının ise çevredeki enkaza yöneldiği de yansıdı.
NEFES
İmamoğlu'nun diploması iptal edildi iddiasına CHP'den jet açıklama
Fatih Tezcan yine salyalarını akıttı!
Bir buyruk verin de şu fiyatlar bir insin
Bu da Kripto Tosuncuk! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarlık kripto para ile sırra kadem bastı!
İdlib’deki saldırıda şehit olan askerlerin isimleri belli oldu
Görevden uzaklaştırılmıştı: Muhittin Böcek'in yerine seçilen isim belli oldu
Türkiye karma eğitimi tartışırken, dünya eğitimde bunu konuşuyor
CHP heyetinin cezaevinde ziyaret ettiği gazeteci Merdan Yanardağ: "Benden suçlu çıkmaz"
Öğrencisine cinsel saldırı suçundan yargılanan öğretim görevlisine ‘iyi hal’ indirimi!
Erol Mütercimler 'Hükümet doların düşmesini istemiyor !'
Ekvador Devlet Başkanı Lasso, başkanlık uçağını satışa çıkardı!
Barış Yarkadaş açıkladı: "Hatay havalimanı girişindeki yardım tırları geri çevriliyor"
İBB’den yeni “Yalanlar ve Gerçekler” açıklaması
TOKİ’nin deprem konutlarında çalışan işçiler: "Malzemeden çalındı, denetçiler de rüşvet aldı"