Konya'nın Meram ilçesindeki muhtarlara ücretsiz dizüstü bilgisayar dağıtan AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un belediyeyi 57 milyon borç ile devraldığı öğrenildi. Dağıtım töreninde konuşan Kavuş, yeni bilgisayarlarla hizmet verimliliğine teknolojik katkı sunduklarını belirtti. Kavuş, “En akılcı ve başarılı yönetim, muhtarlarla birlikte yürütülen çalışma tarzıdır” dedi.
Muhtarlar adına söz alan Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, kendilerine Meram Belediyesi tarafından verilen bilgisayarlar sayesinde daha verimli çalışabileceklerini belirterek, “Başkanımız, ne zaman kapısını çalsak bize açtı. Her zaman yanımızda durdu. Bu bilgisayarlar da bunun en güzel örneklerinden biri oldu. Bunun için Başkanımız Mustafa Kavuş'a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
31 Mart yerel seçimlerinde partisinden tekrar aday gösterilmeyerek koltuğunu Mustafa Kavuş’a devreden AKP’li eski Meram Belediye Başkanı Fatma Toru belediyenin borcunu 57 milyon olarak açıklamıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/57milyonborcuolanakplibelediyedenmuhtarlaralaptop5347053/
Yurttaşlar artık 'çürük ürün saatini' bekliyor: "Çoğu gece aç uyuyorum"58 izlenme
AKP'li belediyedeki yolsuzlukları tek tek açıkladı! "Alenen sistematik yolsuzluk yapılıyor"158 izlenme
Yabancıya parayla vatandaşlık yönetmeliğinde değişiklik39 izlenme
Depremde yıkılan İsias Otel’le ilgili AKP'li sahibi dahil 4 şüpheli yakalandı54 izlenme
CHP'li Kaya: Tank Palet Fabrikası'nı 50 milyon dolar bulunamadığı için Katar'a satanlar 80 milyon liraya zırhlı araç alıyor!97 izlenme
CHP’den kamudaki ikinci üçüncü maaşları kaldıracak yasa teklifi41 izlenme
Kulislerden sızdı: AKP seçimin kaybedilmesine hazırlanıyor! İşte hazırlanan plan48 izlenme
CHP'li Özgür Karabat'tan flaş 'Kanal İstanbul' iddiası! "Geri adım atıldı"44 izlenme