Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te yaptırdığı "yazlık sarayın" bir fotoğrafı gençlere gösterildi. Gençlerden biri, "ancak kendisi için çalışıyor. Bize de şöyle bir yer yaptırsa çok iyi olur" diyerek tepki gösterdi.
Bir diğeri ailesinin parası olmadığı için tatile gidemediğinden sitem etti.
Bu konuşmaları dinleyen AKP'li bir vatandaş, "50 sene önce yağ kuyruğu vardı" diyerek gençlere karşı geldi. Bunun üzerine gençlerden biri "Biz asgari ücretle geçinemiyoruz" diyerek, AKP'li vatandaşa tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılı Ramazan ayında Emeklilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde, eski Türkiye'de yağ kuyruklarının olduğunun gençlere hatırlatılmasını istemişti.
Soylu ve Karaismailoğlu'na zor soru! 'Uyuşturucuyla yakalanan uçak Ethem Sancak’ın mı?'
Semih Çelik'in komşusu olay gününü anlattı! "Fırının önünde odun gibi duruyordu. Bembeyaz olmuştu, titriyordu"
Kılıçdaroğlu "Erdoğan'ın 16 uçağı var, 15'ini satacağız" demişti, işte o uçaklar!
Sıkı durun! 'Kardeşim Esad' dönemi geri geliyor!
İmamoğlu'ndan AKP'ye 'Melen Barajı' tepkisi: "İstanbul'u ranta kurban ettiniz"
AKP'li vekilden Hiranur Vakfı'ndaki 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar skandalıyla ilgili tepki çeken sözler! '6 yaşındaki çocuğu da kimse başına bela almaz'
İşte İletişim Başkanlığı'na ve Anadolu Ajası'na akan milyonlar!
"Garanti ödemeleriyle 250 bin öğrenci barınırdı"
Nehir kıyısına çadır kent inadının acısını depremzedeler yaşıyor!
AKP'li belediye sahte belgeyle ÇED raporu almıştı, mahkeme kararını verdi!
5 bin TL'lik ikramiyeden faydalanamayan emekli vatandaş, AKP'ye tepki gösterdi: "Herkes yaptığının cezasını çeker. Önümüz seçim. AKP'ye oy vermem"
Bakan Koca açıkladı: 25.528 yeni vaka tespit edilirken, 229 kişi hayatını kaybetti, 27.651 kişi sağlığına kavuştu!
Adrese teslim 29 milyon TL'lik imza: İstanbul Üniversitesi'nin açtığı yemek ihalesi eski MHP'li vekilin şirketine verildi
Soylu'yu köşeye sıkıştıracak 'Sedat Peker' yazısı