Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir ilkokula geçen yıl atanan sınıf öğretmeni Yüksel Özkan'ın bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu yönündeki iddiaların ardından ekipler harekete geçti. Özkan geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta gözaltına alındı ve olayın duyulmasıyla veliler okulun önünde toplanarak tepki gösterdi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Özkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Daha önce de taciz iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezası alan Özkan'ın, Yargıtay'a itirazı nedeniyle hukuki sürecin devam ettiği ortaya çıktı. Özkan hakkında 5 çocuk için ayrı ayrı 'çocuğun cinsel istismarı' iddiasıyla Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame, 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
Tutuklu yargılanan Özkan, bugün karar duruşmasında yeniden hakim karşısına çıktı. Son sözü sorulan Özkan, "Suçsuzum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, Özkan'ı, her öğrenci için ayrı ayrı olmak üzere toplam 35 yıl 11 ay 6 gün hapis cezasına mahkum etti.
KAYNAK: DHA
Karanlık kapıda! TEİAŞ 2018 yılı Sayıştay Denetim raporundan çarpıcı uyarılar106 izlenme
Beklenenin tersi oldu, imam hatipler bakın nereye kayıyor?423 izlenme
Resmi Gazete’de yayımlandı: Yabancı hastalara ücretsiz sağlık hizmeti!48 izlenme
Hadi Özışık 'söyleyen şerefsizdir' demişti, Sedat Peker aralarındaki görüntülü görüşme videosunu yayınladı!171 izlenme
Filistinli kadın Hamas'a ateş püskürdü: "Hamas'ın çocukları lüks araba kullanıyor benim oğlum işsiz"28 izlenme
Türkiye dört bir yandan yanarken THK uçakları bakın neredeydi...148 izlenme
Skandallarla anılan eski Bakan Ruhsar Pekcan'a bir şok daha! Eski ortakları harekete geçti!55 izlenme
Kırıkkale’de Kent Lokantası’nda yemek yiyen emekli vatandaş: "80 liraya bu yemek olur mu? Babamın evinde yiyemiyorum bu yemeği"41 izlenme
Özgür Özel İmamoğlu için Erdoğan'a çizgiyi çekti! Kanapiçe Koyu ile yanıt verdi
Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez'den Bülent Arınç’a bomba yanıt!
ABD basınından tartışma yaratacak haber: Suçluların gözü Türk vatandaşlığında
AK Parti'den şok çıkış! Seçimler yenilenebilir