47 yıl sonra CHP’ye Adıyaman’ı kazandırmıştı, Abdurrahman Tutdere’nin o sözleri gündem oldu: "Kaynaklar Menzil'e değil halka aktarılacak"

27 izlenme 05 Temmuz 2025
Reklamlar

CHP’li belediyelere bu sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlarda Antalya, Adana ve Adıyaman büyükşehir belediye başkanları gözaltına alındı. 47 yıl sonra Adıyaman’ı CHP’ye kazandıran Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin Menzil tarikatına ilişkin yaptığı konuşma gündem oldu.


CHP’li belediyelere bu sabah düzenlenen operasyonlarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı. Adıyaman’da 47 yılın ardından seçimleri kazanan CHP’li Abdurrahman Tutdere’nin Menzil tarikatına ilişkin söylediği sözler yeniden gündem oldu.

tutdere-001.webp

“MENZİL’E DEĞİL HALKA AKTARILACAK”

Tutdere, “Cemaatlere milletin parasını, belediyenin kaynağını asla kullandırtmayacağım. O tür taleplerle kimse yanıma gelemez. Belediyenin kaynakları Menzil’e değil, halka aktarılacak” ifadelerini kullanmış ve “Benim kapıma gelmesinler” demişti.

whatsapp-image-2025-07-05-at-14-09-28.jpeg

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merdan Yanardağ İliç’ten anlattı: "11 köyün muhtarı ABD ve Kanada’ya geziye götürülmüş. Oralarda ağırlanmışlar, gezdirilmişler. Kendilerine başka çeşitli destekler verilmiş" '128 milyar dolar nerede?' önergesi AKP ve MHP oyları ile reddedildi! İBB iddianamesine Yeni Şafak müdahalesi mi? Bu kadarı da tesadüf değildir... 'Kafalarını keseriz' diyen kişi serbest kaldı, Şahan Gökbakar Gülşen üzerinden isyan etti