Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ankara Ekspres Kargo Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini reddetti. Mahkeme, konkordato kapsamında verilen geçici mühletin kaldırılmasına ve şirketin iflasına hükmetti.
Mahkeme ayrıca, konkordato sürecinde görev yapan komiserler kurulunun görevine son verildiğini ve iflas kararının derhal Ankara 21. İcra İflas Müdürlüğü’ne bildirileceğini duyurdu.

Şirketin mali darboğazdan çıkmak için yaptığı konkordato başvurusu, mahkeme tarafından reddedildi. Kararda, geçici mühlet kapsamında alınan tüm tedbirlerin kaldırılmasına ve ilgili kurumlara gerekli yazıların gönderilmesine karar verildi.
1986 yılında kurulan Ankara Kargo, yıllar boyunca Türkiye’nin önde gelen taşımacılık firmalarından biri olarak faaliyet gösterdi. Şirketin beş bölgede oluşturduğu 19 transfer ve dağıtım merkezi ile 70’in üzerinde hizmet noktası bulunuyordu.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Adana, Gaziantep ve Antalya gibi illerde aktif hizmet veren firma, Türkiye’nin dört bir yanına taşımacılık ağı kurmuştu.
Sözcü
Köpek velisi tutuklandı!30 izlenme
Bir sigara grubu ve bir rakı grubuna daha büyük zam! İşte yeni fiyatlar45 izlenme
Bakan Koca yeni corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 353.426’ya, can kaybı 9.513’e yükseldi!81 izlenme
Bu anket başka anket: Her iki kişiden biri aynı şeyi söyledi44 izlenme
Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı'ndan "uzayda ezan" önerisi! "Ezan sesini fiili olarak, uzaydan dünyaya dinletelim"59 izlenme
Kılıçdaroğlu Antalya'da... 'Kendine 13 uçak alacağına bir tane yangın söndürme uçağı alsaydın'53 izlenme
İmamoğlu'na taşlı saldırı: Bilirkişi raporu, sanıkları yalanladı39 izlenme
Dünkü EYT toplantısı sonrası gözler Meclis’te: Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar54 izlenme