Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ankara Ekspres Kargo Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini reddetti. Mahkeme, konkordato kapsamında verilen geçici mühletin kaldırılmasına ve şirketin iflasına hükmetti.
Mahkeme ayrıca, konkordato sürecinde görev yapan komiserler kurulunun görevine son verildiğini ve iflas kararının derhal Ankara 21. İcra İflas Müdürlüğü’ne bildirileceğini duyurdu.

Şirketin mali darboğazdan çıkmak için yaptığı konkordato başvurusu, mahkeme tarafından reddedildi. Kararda, geçici mühlet kapsamında alınan tüm tedbirlerin kaldırılmasına ve ilgili kurumlara gerekli yazıların gönderilmesine karar verildi.
1986 yılında kurulan Ankara Kargo, yıllar boyunca Türkiye’nin önde gelen taşımacılık firmalarından biri olarak faaliyet gösterdi. Şirketin beş bölgede oluşturduğu 19 transfer ve dağıtım merkezi ile 70’in üzerinde hizmet noktası bulunuyordu.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Adana, Gaziantep ve Antalya gibi illerde aktif hizmet veren firma, Türkiye’nin dört bir yanına taşımacılık ağı kurmuştu.
Sözcü
Tarımsal Destekleme Fonu düğün salonlarını desteklemiş27 izlenme
Rusya Devlet Başkanı Putin: "Türkiye'de Avrupa için büyük bir doğalgaz merkezi kurabiliriz" ifadesinde bulundu33 izlenme
Azerbaycan, Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu kapsamında Ermeni tabelalarını kaldırıyor40 izlenme
Erdoğan'ın 'Giderlerse gitsinler' dediği Türk doktorlar, Almanya'nın açığını kapattı!60 izlenme
Okul tuvaletinde gizli kayıt şoku! Kolej öğretmeni tuvaletlerde öğrencileri kaydedip görüntüleri satmış!11 izlenme
Ankara'da 5 dk arayla halk otobüsüne 2 kez GBT uyguladılar !711 izlenme
Diyanet'e ve Erdoğan'a para dayanmıyor... Yedek ödenek de sıfırlandı!247 izlenme
CHP öğrencilere kolaylık sağlamak istedi, AKP reddetti!200 izlenme