Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde 35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasının tek tutuklu sanığı tahliye edildi.
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, sanıklardan apartmanda faaliyet gösteren pastanenin yetkilisi firari sanıklar Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel ile pastanedeki tadilatı organize eden iç mimar Ertan Danacı hakkında 35 kez ''olası kastla kasten öldürme'' ve ''olası kastla kasten yaralama'' suçlarından 700 yıl 4 aydan 876 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

BirGün Gazetesi'nden İsmail Arı'nın haberine göre, Kahramanmaraş 4. Ağır Ceza Mahkemesi, davanın tek tutuklu sanığı olan ve 876 yıla kadar hapsi istenen iç mimar Ertan Danacı’nın tahliyesine karar verdi.
Mahkeme, Danacı için yurtdışı çıkış yasağı ile Çarşamba günleri karakolda imza atma şartı da getirdi.

Kaynak:BirGün
Gıda zamlarına isyan eden Gürsel Tekin: "İnsanları şimdi de açlıktan öldüreceksiniz!"66 izlenme
KİT ve kamu bankalarına 6 ayda 254 milyarlık görev zararı26 izlenme
Diyarbakır’da caz etkinliğine ve AVM’ye cihatçı vandal saldırıyı Hizbullahçı dernek üstlendi46 izlenme
Yenidoğan Çetesi'nin repliğini kullandığı Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı küplere bindi55 izlenme
Tamam mı, devam mı? Bir oy bile değiştirir!42 izlenme
Ara Güler hayatını kaybetti89 izlenme
Et ithalatı ihalesini hep aynı şirket kazanıyor! Polonyalı firmanın arkasında kim var?36 izlenme
Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon 12 ay sonra ne olacak?36 izlenme
Başkan Soyer duyurdu! Cemevlerine ibadethane statüsü geliyor
Hırsızlık yaptığını iddia ettiği kadını sokak ortasında tekme tokat dövdü
Putin'in kızlarının 'vaftiz babası' Ukrayna'da gözaltına alındı! Zelenski: Esirlerle değişelim
Uşak Belediyesi'nden ABD'ye şok yaptırım! Şimdi Amerika düşünsün!