ID İletişim'in sahibi menajer Ayşe Barım, dizi ve film sektöründe tekelleşme ile ilgili tartışmalar sonrası Gezi Parkı eylemlerine ilişkin bir suçlamayla karşılaşarak gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında "Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçlamasıyla tutuklu bulunan menajer Ayşe Barım ile ilgili soruşturma tamamlandı.
Ayşe Barım hakkında 30 yıla kadar hapis cezası istenen iddianame kabul edildi. Hazırlanan iddianamede, Ayşe Barım'ın "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçunu işlediğine kanaat getirildiği iddia edilerek, 22 yıl 6 aydan 30 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İddianame gönderildiği İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Hande Erçel gibi birçok ünlü ismin menajeri olan Ayşe Barım, 7 Temmuz’da ilk kez hakim karşısına çıkacak.
Gerçek Gündem
Kaynak: İHA
Bir dini vakfa daha vergi muafiyeti!60 izlenme
Sinan Ateş soruşturmasında gözaltına alınan avukatın arşivinde yok yok56 izlenme
Altay’dan Erdoğan’a 128 bin TL’lik dava!72 izlenme
Fikirtepe’de kentsel dönüşüm sil baştan!45 izlenme
İmamoğlu, İstanbul'da toplu ulaşıma geçilmesinin an meselesi olduğunun sinyalini verdi24 izlenme
Bin kişiye '4 Milyon TL' fazla ödeme!133 izlenme
AKP'de yerel seçim paniği!458 izlenme
Nurettin Yıldız şimdi de TV kurdu!324 izlenme
Sinan Ateş davasında mesajlar ortaya çıktı: Jandarma Ülkü Ocaklarını kolluyor iddiası
10 ayda Faiz lobisine ödenen miktar 3 bakanlığın bütçesini geçti! 'Saray faize diz çöktü'
Halk Oyunları ekibi iltica etti! 16 kişi gittiler, 5 kişi döndüler…
Cumhur İttifakı'nda erime devam ediyor!