İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) corona virüsü salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek için 30 Mart günü başlattığı ve İçişleri Bakanlığı genelgesi ile engellenen bağış kampanyasında şu ana kadar toplam 6.5 milyon lira toplandı.
Edinilen bilgiye göre şu an için toplanan bağışın 5 milyon liralık kısmı, bloke edilmeyen banka hesaplarına yatırıldığı için İBB'nin kasasında duruyor.
İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge sonrası İstanbul Valiliği'nin İBB'nin bağış hesabı açtığı bankalara gönderdiği yazı üzerine 2 banka hesapları dondurmuştu.
Bloke edilen hesaplarda da şu an toplam 1 milyon 429 bin TL bulunuyor. Bağış hesabını donduran kamu bankasında 899 bin TL'lik, özel bir bankada ise 530 bin TL'lik bağış bulunuyor. İBB, bugün genelgenin iptali ve bankaların bloke işlemlerini kaldırmak için mahkemeye başvuracak.
Feyzioğlu’ndan baroların yürüyüşüne ilginç yorum!67 izlenme
Türkiye-İran ticareti corona virüsünden nasıl etkilenecek?126 izlenme
Günün yobazı!569 izlenme
Kültüre 5,8 milyar, dine 22,6 milyar TL30 izlenme
Ata Demirer Melih Gökçek'i çok fena ti'ye aldı!105 izlenme
Almanya’dan vize hamlesi: Yeni nesil işçi göçü nasıl işleyecek?54 izlenme
12 bin yıllık Dipsiz Göl'ü yok ettiler, yasal izinli definecilerin adı gizli tutuluyor!161 izlenme
Bakan Özer’den ataması yapılmayan öğretmene skandal sözler! 'Mühendisler de atanamıyor ama sizin kadar ağlamıyor'246 izlenme
Suriyeliler Erdoğan'ın seçilmesini istiyor!
AKP'li İl Başkanı İsrail ikiyüzlülüğünü böyle savundu
Oğuz Murat Aci'nin babası: 'Çocuklarına iyilik yaptıklarını mı sanıyorlar?'
“Yoksulluk bitti” diyen Erdoğan’a vatandaş yanıt verdi: “Emekli öldü de ağlayanı yok. Konuşsak tutuklanacağız”