Anasayfa1
14 Ağustos 2021 ( 161 izlenme )
Reklamlar

'250300 ceset toplandı' iddialarına Valilikten flaş açıklama!


Kastamonu'da yaşanan sel felaketinde "250300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği" iddiasına Valilikten açıklama geldi. Açıklamada, çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirdi.



Kastamonu Valiliği'nden Bozkurt'ta yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak 250300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği iddiası üzerine açıklama geldi.

Valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Maalesef bugün bazı şahıslarca, 250300 ceset toplandığı ve kimliklerinin tespit edilemediği şeklinde, gerçek dışı açıklamalarda bulunulmuştur. İlimizde şu ana kadar hayatını kaybeden 32 vatandaşımız bulunmaktadır. Sel felaketi ile mücadelemizi zaafa uğratmaya dönük bu açıklamayı kınıyoruz."

kastamonuvalilik.jpg

https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/250300cesettoplandiiddialarinavaliliktenflasaciklamah187554.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel'den İmamoğlu'na diploma soruşturması tepkisi: "Ne kadar korktuklarını gösteriyor" Mansur Yavaş'tan kritik atama AKP'nin 2018 seçim vaatlerinin yarısından fazlası gerçekleşmedi Suriyeli’den Kılıçdaroğlu’na: "Kapıdan kovsan bacadan girerim. Burası sadece Türk Cumhuriyeti toprağı değil"