"Dün geldim Almanya'dan. Bir hafta önce 320 Euro idi, 15 gün sonra 420 Euro'ya aldım. 'Avrupa şöyle böyle' diyenler var ya. Gitsinler bir Avrupa'yı görsünler."
Bir vatandaş ise "Avrupa Türkiye'den daha iyi diyorsun?" diye sordu, "Berbat hemşehrim" yanıtını aldı.
Bu sözlere başka bir vatandaştan da "Neresi rahat? Millet ekmek alamıyor. Siyaset yapıyorsunuz." diye tepki gösterdi. O vatandaş "Siyaset yapmıyorum, terbiyesizlik yapıyorsun" derken, yakını olan kadın ise "Sokaklar ekmekten geçilmiyor." dedi.
Diğer vatandaş ise "Sen Avrupa'dan gelmişsin, Türkiye sana kral. İnsanlarda özel hayat diye bir şey kalmadı." diye karşı çıktı. Beğendiğini söyleyen vatandaş ise "55 yaşındayım, 55 senedir sosyal hayatım yok." diye konuşarak kafaları karıştırdı.
Röportaja dahil olan başka bir vatandaş da ekonomi savunurken karşı çıkan o vatandaş "Ben de Erdoğan olsam sizi fakirleştiririm, en çok oy aldığı fakir kesim." ifadelerini kullandı.
Odatv.com
'İBB Davası'nda veri sızıntısı bilmecesi! "Aynı kodlar MSB ve Başsavcılığın sitelerinde de var"
Profesörün skandal 10 Kasım paylaşımı! Tepki yağınca tweetini sildi
‘Erdoğan panik içinde, kendi kendini bitirecek’
Erdoğan'ın 'hikaye'si: Üç yavrum ülkemde okuyamadı...
Türk-Yunan savaş gemileri Kardak kayalıklarından ayrılmadı
Görenin yüreği yanmıştı: Şehidimizin evi yapılıyor
İran füzesi isabet etti, ABD askerlerinin korku dolu anları ortaya çıktı
Adnan Oktarcılardan sonra... Topun ağzında hangi cemaat var?
Melih Bulu'dan öğrencilere 'uzaklaştırma' tehdidi!
Bir yağ izdihamı da Siirt'te yaşandı! Vatandaş yüksek zam endişesiyle ucuz ayçiçek yağına hücum etti!
A Haber alçak saldırganı savundu ! 'Osman Sarıgün’ün en büyük talihsizliği kameralara yakalanmış olması !'
Çanakkale Köprüsü'nde hesap bayramda bile tutmadı
En kıymetli arazi bu kez yeşil kaldı!
6 Şubat deprem davalarında bir ilk! "AFAD ve kamu kurumları görevlerini ihmal ettiler" denildi