Salgın nedeniyle yapımına başlanan İstanbul'daki Yeşilköy Hastanesi'nin kaba inşaatının büyük bir kısmı bitirildi. Havadan çekilen fotoğraflar, 2 milyar dolarlık piste kondurulan hastanenin, kapatılan Atatürk Havalimanı'nın nasıl kullanılamaz hale getirildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Milli servet yok oldu
Yeşilköy Hastanesi'nin yapımı sırasında kapatılan Atatürk Havalimanı'nın üç pistinden ikisi kırılarak yok edildi. Sadece inşaat değeri milyarlarca lira olan iki pistin üzerine hastane yapılması, “Hastane yapmaktan çok Atatürk Havalimanı'nı yok etme operasyonu” olarak değerlendiriliyor.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, “AHL'de üç pist vardı. İkisi kuzeygüney diye bilinen 3 bin metre uzunluğunda 45 metre genişliğinde, uluslararası standartlarda, biri de 2 bin 500 metre uzunluğunda 60 metre genişliğinde pist. 2 uzun pistin de ‘başı kırıldı.' Dolayısıyla iki pist de kullanılamaz hale geldi. Stratejik noktaları yok ettiler” dedi.
Millet İttifakı'nın adayının belli olmasıyla panikleyen Cübbeli Altılı Masa'yı hedef aldı "Bunlarla uğraşan zaten ziyandadır"59 izlenme
Kayseri’de üretilen Türk malı Gürcistan’da 360 TL, Türkiye’de 600 TL!36 izlenme
TTB’den sokağa çıkma yasağına sert tepki!121 izlenme
Savcılık diploma davasındaki coplu müdahaleye soruşturma başlattı!6 izlenme
Ataol Behramoğlu’nun söyleşisi engellendi43 izlenme
Evlerinde çıkan yangından kurtarılan çocuktan ambulansta yürek burkan sözler: "Hastaneye götürmeyin, annemin parası yok"26 izlenme
Mersin Bozyazı'da işe alınanların kuraları AKP ilçe teşkilatında çekiliyor !450 izlenme
Dünya Bankası gıda enflasyonunda ilk 10 ülkeyi sıraladı: Türkiye de listede30 izlenme