Olay, geçen yıl 25 Ağustos'da Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana geldi. N.E.'nin eşinden boşanması ardından E.E. ve 2 kardeşinin velayeti, babalarına verildi.
Lise öğrencisi E.E'ye, ziyarete gittiği anneannesinin evinde, dayısı 2 çocuk babası B.E'nin (34) cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.
E.E, dayısının, "Annene anlatırsan seni ve anneni öldürürüm" tehdidine rağmen, annesini arayarak yaşadıklarını anlattı. Anne N.E. de ailesinin şikayetçi olmaması yönündeki baskısı nedeniyle kızını alarak Ankara'ya kaçtı. N.E, kızı E.E. ile birlikte Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak dilekçe ile şikayette bulundu. Olayın ortaya çıkması ile birlikte velayeti babasında olan E.E, koruma altına alınarak soruşturma başlatıldı.
Anne N.E., yakınlarının ölüm tehditleri nedeniyle kızını alarak kaçıp Ankara'da şikayette bulunduğunu söyledi.
Annesi ve diğer kardeşlerinin telefonla tehditlerini sürdürdüğünü anlatan N.E, "'Telefonla arayıp, şikayetinizi geri çekin, yoksa öldürürüz sizi' diyorlar. Annem, 'Kapatalım bu konuyu, millete rezil olduk, getir kızı burada evlendirelim, kapatalım konuyu' diyor. Ancak ben bunu kabul etmiyorum. Şikayetçi olduktan sonra devlet kızımı elimden aldı. Savcı, olayın yaşandığı yerin Reyhanlı olması nedeniyle soruşturmayı oraya gönderdiklerini söyledi. Ben oraya gidemediğim için soruşturmanın ne aşamada olduğunu takip edemiyorum. Tek istediğim, kardeşimin adalete teslim edilmesi. 7 aydır kaçıyor. Olayı gerçekleştirdiğini aile fertlerine zaten itiraf etmiş. Sadece adalete teslim etsinler istiyorum" dedi.
N.E, aile çevresinden kimsenin kendisine yardım etmediğini, kızını bırakıp gidemediği için tek başına Ankara’da adalet için mücadele ettiğini belirterek, "Kızım çok kötü şeyler yaşadı. Sık sık kaldığı kurumdaki yetkililerle görüşüyorum. İlk zamanlar sürekli ilaç veriliyordu. Psikolojik destek aldı. Şu an hala çok iyi değil. Dayısının yakalanmadığını öğrendiğinde krize giriyor. 'Anne artık beni buradan çıkar' diyor. Başına gelenlerden dolayı sürekli ağlıyor. Kaldığı yerdeki hocaları sürekli kabus gördüğünü söylüyorlar. Devletin bize sahip çıkmasını ve suçlunun cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Son dakika! Suriye'nin Azez kentinde Türk bayrağını yakmaya çalışan 2 kişi tutuklandı25 izlenme
Melih Gökçek rezil oldu ! Ankapark'taki 'roller coaster'da mahsur kaldı !318 izlenme
Öğretmenden sokak röportajında muazzam sözler! Herkesin iç sesini uzatılan mikrofona söyledi41 izlenme
Erdoğan, afet bölgesi olan Marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı!47 izlenme
Ankara'da Bucak aşireti mensubu bir kişi adam vurdu, aynı gün serbest kaldı!16 izlenme
'Yeliz' lakaplı AKP'li yine haddini aştı: Kafayı Atatürk dönemi ile bozmuş!14 izlenme
Soylu hedef aldı! İstanbul Valiliği, Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu’nun koruma kararını kaldırdı59 izlenme
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu Olsun !127 izlenme
CHP'li belediye başkanlarından katliam yasasına karşı meydan okuma akımı: "Elimizi kana bulamayacağız!"
AKP’nin kalesinde kurbanlık isyanı: "Böyle rezillik olur mu?"
Ümit Özdağ duruşma salonundan dışarıdaki avukatlara seslendi
Sağanak Türkiye’de hayatı felç etti! Birçok ilde binlerce su baskını…