TV100’deki Gürkan Hacır’ı sunduğu Taksim Meydanı programına katılan Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı’nın konuşması Türkiye gündemine oturmuştu. 150 yıl önce İstanbul’dan uçağa binildiği zaman Mekke’de inilebildiğini söyleyen Yakışıklı, sözlerinin kesilerek verildiğini ifade etti.
Sözlerine açıklık getiren Yakışıklı şunları kaydetti:
“Havayolu derken, eğer bugün havalimanı olsaydı diyorum. 100-150 yıl önce İstanbul Havalimanı olsaydı, biz Mekke, Medine, Şam, Kudüs, Varna, Kırım, Belgrad, Sırbistan, bu toprakların tamamına iç hatlardan Türkiye’nin toprağı olarak gidiyorduk.
150 yıl evvel İstanbul’da havalimanı olsaydı biz Medine’ye, Mekke’ye iç hatlardan giderdik, bu bir tarihi gerçek, bu Türkiye’nin büyüklüğü aslında. Bunu kırptılar ve ‘150 yıl önce havalimanı mı vardı?’ dediler. Bunu açıklamış olduğumuza inanmak bile güç. Özellikle bizi izleyen insanlar, bizim seyircilerimiz bir kere gündemi takip eden insanlar. Yani alalade insanlar, herkes izlemiyor. Gündemi takip ediyor. Bu insanlara bir şey anlatırken, tutup da fi tarihi öncesine gitmeye gerek yok.”
Tele1
İran'dan Netanyahu'ya: "Eğer bu çocuk katili suçlu hayatta ise, onu tüm gücümüzle takip edip öldüreceğiz"
Ünlü anketçi Devlet Bahçeli'nin erken seçim isteyeceği tarihi Fatih Portakal'a açıkladı!
Flaş iddia! ‘Anketler gizlice tahlil edildikten sonra ortadan kaldırılıyor’
Başarır'dan çok konuşulacak iddia: "Demirören ve 5 şirket, 19-20 Aralık'ta dövizini 17-18 liradan satmıştır"
Sel bölgesinden kahreden haber! Bilanço ağırlaşıyor: Can kaybı 77'ye yükseldi...
Diyarbakır'da yüzde 284 kira zammını kabul etmeyen kiracı, ev sahibinin de aralarında olduğu 5 kişi tarafından eşi ve çocuklarının önünde darp edildi
Bekir Ağırdır kritik oranı açıklayıp uyardı: 'Seçim ikinci tura kalır'
Sağlık Bakanı açıkladı: 7.839 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.186.487'ye, can kaybı da 46.268'e yükseldi
Eğitim çalışanları isyanda: Öğretmenlerin yüzde 81'i ay sonunu getiremiyor
Elektrik dağıtım şirketleri devlete milyonluk borçlarını ödemedi! "250 milyon TL'yi buluyor"
Bursa'da skandal olay! Koronavirüs yasakları AKP’lileri kapsamıyor mu?!
MHP'li vekil tehdit etti: "Alayınıza kan kusturacağız"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.891'e, vaka sayısı da 244.392'ye yükseldi!
Bilgi Üniversitesi'nin kapısına vurulan kilit öğrencilerin protestosuyla kalktı