Home
14 Ocak 2021 ( 40 izlenme )
Reklamlar

150 kişi CHP'ye geçti, AKP'nin Ovacık'ta meclis üyesi kalmadı!


Tunceli Ovacık’ta aralarında AKP'nin tek Belediye Meclis Üyesi Şükrü Şamdereli’nin de bulunduğu 150 kişi, CHP saflarına geçti. Böylece AKP'nin Ovacık'ta meclis üyesi kalmamış oldu.


Yeni Dersim'in haberine göre Ovacık'ta CHP Ovacık İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törenle CHP'ye 150 kişi katıldı. Törene, CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, CHP Ovacık İlçe Başkanı Ali Koçuk, İl Genel Meclis Üyesi Zülfü Külahçı, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Konuyla ilişkin konuşan Ali Mustafa Çelik, "Ovacık ilçemizde partimize katılan 150 yurttaşımız ile AKP’den ayrılarak partimize katılan belediye meclis üyesi Şükrü Şamdereli’ye parti rozetimizi taktık. Ovacık halkı ve esnafları ile buluşarak, onların yaşadıkları sıkıntıları, sorunları ve taleplerini dinleyerek, partimizin pandemi sürecindeki çözümlerini ve yaklaşımlarını paylaştık. Çalışacağız, daha çok çalışacağız, kazanacağız. Hep birlikte iktidara" dedi.

OVACIK'TA AKP'NİN MECLİS ÜYESİ YOK

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ovacık'ta AKP'den belediye meclis üyesi seçilen Şükrü Şamdereli de CHP'ye katılan isimler arasında yer aldı. Şükrü Şamdereli AK Parti'nin tek meclis üyesiydi. Şamdereli'nin de CHP'ye geçmesiyle Ovacık'ta AKP'nin meclis üyesi kalmadı. 


http://www.krttv.com.tr/gundem/150kisichpyegectiakpninovaciktameclisuyesih60837.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zamlar bitmek bilmiyor: Gıdaya zam yolda Ece Üner'den dikkat çeken 'Cumhuriyet' ve 'halk iradesi' yorumu: "Bayrampaşa'da halk iradesi ne oldu?" Avrupa Adalet Divanı: Belçika belediyesinin başörtüsü dahil tüm dini sembolleri yasaklaması ayrımcılık teşkil etmiyor Tornacılık yapan kadın öyle konuştu ki: 'Gemiciklerin, yalıcıkların, saraycıkların var. Sonra de ki namaz kılıyorum. Seninle aynı dini paylaşmak istemiyorum'