Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, iddiaya göre tüm minibüs seferlerini kaçıran 15 yaşındaki S.E., şüpheli M.K.'nin yanına giderek kendisini otomobiliyle evine bırakmasını istedi. S.E.'nin mağdur olmamasını istediğini öne süren M.K. de kızın aracına binmesine izin verdi. Ardından da mağdur S.E. istismara uğradığını belirterek M.K.'den şikayetçi oldu. Şüpheli hakkında, 'cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı.
Kayseri 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık M.K. hazır bulundu. Üzerine atılan suçlamaları reddeden şüpheli M.K., "Ben böyle bir şey yapmadım. İftira atılıyor. Ne yaptıysam mağdur olmaması adına Allah rızası için yaptım. 'Bu saate neden kalıyorsun? Ben olmasam nasıl gidecektin?' diye insani olarak da uyardım. Suçsuzum. Beraatimi istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, sanık M.K.’nin eyleminin 'cinsel taciz' kapsamında kaldığına hükmederek, bu suçtan 3 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 3 yıl 9 ay olmak üzere toplam 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı. Heyet, Yargıtay sürecini dikkate alarak sanığın tutuksuzluk halinin devamına hükmetti.
Sağlık Bakanı açıkladı: 10.512 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 5.117.374'e, can kaybı da 44.760’a yükseldi!39 izlenme
Türk TIR şoförüne İsrail füzesi isabet etti! Ağır yaralandı... Annesinden "yardım edin" feryadı21 izlenme
Köprü ve otoyol ücretlerine büyük zam45 izlenme
Vakıf yurtlarına bütçeden ödeme yapılacak: Kime ödeme yapılacağına bakan karar verecek!43 izlenme
Ortalama 50 TL'ye satılan 19 litrelik damacana suyun maliyetine inanamayacaksınız! SUDER Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı37 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a karşı Başbuğ ve Şener hamlesi!1109 izlenme
Dış politikada yeni dönem: U-dönüşü33 izlenme
Bahçeli’den Kanal İstanbul ‘çelişkisi’ne dair açıklama97 izlenme
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Bülent Nuri Çavuşoğlu: "Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlar"
AKP’li belediyelere onay var, CHP’li belediyelere onay yok!
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'den cezaevinden mesaj
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Can kaybı 4.515'e. vaka sayısı da 163.103'e yükseldi!