Çizgi filmde Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak bilinen kadınları nasıl tuzağına düşürdüğü başta olmak üzere şatafatlı hayatının bugüne kadar pek de gün yüzüne çıkmayan ayrıntıları anlatıldı.
Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın yeni bir çizgi filmi ortaya çıktı. Halen Batman'ın Beşiri ilçesinde yeni yapılan yüksek güvenlikli cezaevinde yatan Adnan Oktar’ın kediciklerle ve erkek müritleri ile olan konuşmalarını anlatan çizgi film büyük ilgi görüyor.
Sosyal medyada “140 journos”un hazırlayıp yayınladığı yaklaşık 6,46 dakikalık video izlenme rekorları kırıyor. Adnan Oktar ile müritlerinin diyaloglarını ve ilginç konuşmalarını mizahi bir dil ile anlatan videoda, mahkemeler de ortaya çıkmayan bazı gerçeklerin çizgi film ile anlatılması dikkati çekiyor.
İnşaat Mühendisleri Odası'ndan 'toplanma alanı' açıklaması
Kaz Dağları talanının altından da AKP çıktı!
Mansur Yavaş'tan istifa iddialarına yanıt
Binlerce Türk Almanya’ya alınmadı, geri gönderildi
Ramazan ayında AKP’den İmamoğlu'na iftira! Gazete basıp provokasyon yaptılar
CHP'li İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden devlet okullarındaki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine her sabah kahvaltı desteği
Kamuda tasarruf paketindeki 4 büyük eksik
HÜDA PAR'lı siyasetçiden 'sahte diploma' savunması: "Bilmiyordum"
İsmail Kahraman: Devlet dairelerine Erdoğan'ın resmi asılmalı
Türkiye yardımla ayakta duruyor: 3 milyon 991 bin hane sosyal yardımlarla yaşıyor