Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstanbul’dan yola çıkarak Samsun’a ulaşmasıyla başlayan İstiklal Mücadelesinin mihenk taşlarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 100. yılı dolayısıyla oluşturulan logo ve kurumsal kimlik çalışmaları tamamlandı.
100. yıl kutlamaları için hazırlanan logo, kurumsal kimlik, etkinlik programı ve diğer duyurulara “yuzuncuyil.gov.tr” internet sitesinden ulaşılabilecek.
Milli Mücadele'nin başladığı 19 Mayıs 1919'un 100. yılı vesilesiyle başta Samsun olmak üzere 2019 yılı boyunca tüm Türkiye'de gençlik, spor ve kültür etkinlikleri düzenlenecek. Söz konusu etkinlikler Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda yürütülecek.
Yıl boyunca gerçekleştirilecek tüm gençlik, spor ve kültür etkinliklerine ilişkin logo, afiş, duyuru, davetiye, ilan ve benzeri belge ve görsel dokümanlar, 100. yıl kutlamaları için oluşturulan kurumsal kimliğe uygun olarak kullanılacak.
Belirlenen 100. yıl logosu başta Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Samsun Valiliği olmak üzere tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca 2019 yılı boyunca tüm resmi yazışmalarda kullanılacak.

İşçiler yine istediğini alamadı! 2021 yılı asgari ücret rakamı belli oldu89 izlenme
AKP eski milletvekiline PCR virüs testi kıyağı!91 izlenme
Yaren leyleğin 14’üncü kez geldiği Eskikaraağaç Leylek köyü, ziyaretçi akınına uğradı48 izlenme
Hazır giyimde kara tablo: Üretim düştü, işten çıkarmalar hızlandı26 izlenme
AKP'linin annesine İŞKUR kıyağı!295 izlenme
Ukrayna yaptırımları, Rusların günlük hayatını nasıl etkiledi?90 izlenme
Milas'ta alevler bir mahalleye daha sıçradı, tahliyeler başladı!63 izlenme
Askeri arazinin pazarlığı AKP’li üyeyle yapılmış!93 izlenme