Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle ilgili peş peşe son dakika haberler geliyor.
Sosyal medya hesaplarından video yayınlayan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy şu ifadeleri kullandı:
* Parti liderleri burada, cumhurbaşkanlığı ofisi başkanı burada, başbakan burada, savunma bakanı burada, cumhurbaşkanı danışmanı burada ve cumhurbaşkanı burada. Kiev’deyiz, hepimiz buradayız. Devletimizi ve bağımsızlığımızı koruyoruz.
KİEV’DE SON DURUM
KRT'de yer alan habere göre, Rusya savaşın ikinci gününde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e kadar ilerledi. Ara ara duyulan patlama sesleri ve sirenlerle inleyen şehir sokakları sessizliğe büründü.
Düne oranla banka kuyrukları azalırken bavulunu hazırlayanların şehirden kaçışı sürüyor. Kent merkezinde çok sayıda asker göze çarpıyor.
Ukrayna Savunma Bakanı Yardımcısı ise Rusya’nın Kiev’e odaklandığını ancak başarıya ulaşamayacaklarını söyledi.
RUSYA: KİEV’DE YERLEŞİM YERLERİ VURULMAYACAK
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun Kiev'deki yerleşim alanlarına saldırmayacağını söylemişti. Konaşenkov, “Pentagon ve CIA danışmanları, misilleme ateşini kışkırtmak için yerleşim bölgelerinde roket güdümlü topçu sistemlerinin nasıl konuşlandırılacağını Kiev’e öğretti. Kiev rejiminin topçu atış alanlarını kapatmak için yerleşim alanlarını kullanması bir savaş suçudur” demişti.
ABD'li Demokrat Parti üyesinden Erdoğan hakkında sert sözler!91 izlenme
Atatürk Havalimanı’na yapılan sahra hastanesinde son durum: Güzellik merkezi ve saç ekim merkezi yapılacak38 izlenme
Polislere hakaret edip 'bulabiliyorsanız bulun' demişti: 24 saat geçmeden yakalandı!16 izlenme
Yeni model, dolar ve enflasyonu uçurdu!39 izlenme
Maltepe Belediye Meclisi'nde AKP'li üye 'Gezi kalkışmadır' dedi, Belediye Başkanı 'Gezi bir direniştir, anti demokratik uygulamalara karşı yapılmıştır, nokta' deyince AKP'liler toplantıyı terk etti33 izlenme
İspanya'da denize giren vatandaşlar sığınmacı akınıyla şaşkına döndü: Denizden çıkıp böyle kaçmaya başladılar48 izlenme
Tarihi Yapı MHP'li Belediyenin Borcuna Kurban Gitti36 izlenme
Doğumhaneden çıkarken tüm kameralar oradaydı! Dünya böyle bir bebek görmedi39 izlenme
Ekonomik çöküş: Hastaneye görünmek lüks oldu!
Tosuna kananlar konuştu! Başkan Akbuğa: Bu tosun umutlarımızla oynadı
Seçimde AKP'den CHP'ye geçmişti: Denizli'de belediye tesislerinde alkol satışına onay çıktı
Şevval Sam, kadın cinayetleriyle ilgili konuşmaması üzerine gelen eleştirilere cevap verdi: "Magazin ortamında konuşmak uygun olmazdı"