Sakarya Valiliği, bir kız öğrenci yurdunda çekildiği düşülen görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Bir mescit içinde dizüstü bir bilgisayarda müstehcen görüntüler izlendiği iddia edilen görüntülere ilişkin açıklama yapan valilik görüntülerin öğrenciler tarafından kayda alındığını söyledi.

Betty kullanıcı adlı bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma ilişkin bilgilendirme yapan valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
Twitter (X) isimli sosyal medya platformunda 'betty' rumuzlu kullanıcı tarafından, mescit olduğu değerlendirilen bir ortamda dizüstü bilgisayar vasıtasıyla pornografik içerik izlenirken çekilmiş görüntülerin, “Arkadaşıma mescitte gay filmi izletiyorum ambiyans harika bir de pizza söyledik ama kolamız yok maalesef kolası olan gelsin” açıklamasıyla paylaşıldığı tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda, söz konusu paylaşımı bir öğrenci yurdunda kalan 2 kız öğrencinin gerçekleştirdiği belirlenmiş olup, şahıslar yakalanarak haklarında adli işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kaynak: Gerçek Gündem
CHP'li vatandaşa çelenk müdahalesi!176 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Salifov cinayetinde yeni gelişme28 izlenme
İmamoğlu: "Bu olay, Adalet Bakanı'nın kellesini aldı"35 izlenme
TOKİ’nin önceliği yurt değil cami!31 izlenme
Dolar kuru sonunda patladı30 izlenme
Proje açığa çıktı: ABD Büyükelçisi Tom Barrack sonunda baklayı ağzından çıkardı12 izlenme
İzmir'deki Vergi Dairesi binasının duvarına Bakan Kasapoğlu'nun seçim pankartı asıldı32 izlenme
Memur ve emekli maaşı netleşiyor: 4 aylık enflasyon farkı belli oldu34 izlenme
Genç kız isyan etti: "Okul kantininde bir tost 100 TL oldu, alamıyorum! Bence erken seçim gelsin"
Sinovac aşısının Türkiye’deki FAZ-3 sonuçları açıklandı
AKP'li belediyelerin usulsüzlükleri bitmiyor: Hazine arazisini park için istedi restorana kiraya verdi!
"Maliyeden anlamayan Maliye Bakanı istemiyorum"