ADADA ASKERİ BİRLİK AĞIR SİLAHLARINI TÜRKİYE'YE YÖNLENDİRDİ
Yaklaşık 300 kişinin yaşadığı 30'a yakın ev ve birkaç pansiyon ile restoranın bulunduğu Keçi Adası'nda yasak olmasına rağmen yaklaşık 10 yıl önce askeri birlik yerleştiren ve adanın tepesine yerleştirdiği top ve ağır makinalı tüfeklerin namlularını Türkiye'ye çeviren Yunanistan şimdi de Keçi Adası'ndan sorumlu Kilimli (Kalimnos) Belediye Başkanı'nın talebi üzerine adaya doktor gönderdi.

Adadaki ağır silahların namlusunun Türkiye’ye dönük olması “tahrik” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.
DOKTORUN ADAYA GELİŞİNİ TARİHİ BİR DURUM OLARAK DEĞERLENDİRDİLER
Cumartesi günü (Dün) Keçi Adası'na Vali Manolis Mousellis, Kilimli bölgesi Komutanı Albay Dimitrios Lympereas, Kilimli Hastanesi Başhekimi Katerina Emmanouelos, Ticaret Birliği Başkanı Farmakos Kalathianakis Angelos ve adada görev yapacak Dr. Menelaos Samaras tıbbi malzeme, hastane ekipmanları ve mobilyalar getirildi.
GEÇİCİ HASTANE OLARAK KULLANILACAK BİNAYA MONTAJ YAPILDI
Hastane ekipmanı ve mobilyalar askeri birliği yakınındaki binaya yerleştirildi.

Bodrum’un karşısında olan adaya personel ve ekipmanlar ulaştı.
12 Adalar Bölge Valisi George Chatzimarkos’un emriyle Güney Ege Bölgesi’nden Medikal ve Hastane ekipmanı temin edildi. Doktor’un yaşayacağı konaklama ve hastane için gerekli tüm mobilyalar Vali Manolis Mousellis tarafından sağlandı.
Adadaki vatandaşlar ile askeri birlik görevleri askeri teçhizat ve ekipmanı geçici hastane olarak kullanılacak binaya montajını yaptı. Kısa sürede ana hastane binasının yapılarak sağlık personeli sayısının arttırılacağı belirtildi.
Sözcü
Ülkede işsizliğin geldiği boyut! 81 personel için 16 bin 848 kişi başvurdu!106 izlenme
Diyanet bu kadar parayı ne için kullandı?150 izlenme
TMSF devralmıştı: Flash TV'ye atanan kayyumun kim olduğu ortaya çıktı29 izlenme
Mısır’dan Türkiye açıklaması: Diyalog sınırlı59 izlenme
Selçuk Ural 'Hakan Ural Askerlik için sahte belge aldı hapse girdi. Başına bir şey gelmesin diye Erdoğan’la konuştum!'133 izlenme
Fatih Altaylı'nın yazısı Erk Acarer'i kızdırdı: 'Kutuyu kötü açarım, insan içine çıkamazsınız...'80 izlenme
Fiyatlar ateş pahası vatandaş çaresiz! "Bir kilo et kaç para, nasıl sağlıklı beslensin insanlar köşkte oturmaya benzemiyor"23 izlenme
‘İhale var’ diye Kıbrıs’a gidip kumar oynayan torpilliler kim?149 izlenme
Hükümet umutları bir bir söndürdü: Önce ÖTV indirimi sonra EYT kararı hayal kırıklığı yarattı
İBB'den bir ilk daha: Cemevlerinde lokma dağıtılacak
İhaleyi AKP'den aday olan isim almıştı, Çukurova Havalimanı yatırımına devlet teşviki!
Sedat Peker öyle bir ortaya çıktı ki.. Özge Peker'e ulaşıldı