YSK Başkanı Güven: Ezan sesi geldiğinde camiye giden yönetici istemediler
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Ezan sesi geldiğinde camiye giden yönetici istemediler. Sıkıntı buradaydı. Bu nedenle imam hatip ruhu ayakta. İmam hatipli olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.
Güven, Karesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde gerçekleşen "Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel Mezunlar Günü"nde yaptığı konuşmada, kendisinin de imam hatip lisesi mezunu olduğunu söyledi.
İmam hatipli olmaktan gurur duyduğunu anlatan Güven, şunları kaydetti: "İlk öğrencilerinden birisiyim. Yıllarca sıkıntı çektik, hamdolsun bugünlere gelindi. Bizim gibi sıkıntı çekenlerin daha çok birbirine kaynaşmış bir şekilde burada olduğunu görüyorum. Gençlerin de imam hatip ruhuyla buraya gelmelerini özellikle diliyorum, istiyorum. Sıkıntı sadece başörtüsünde değildi, hepimizeydi. Hep horlandık. Stadyumlara gittiğimizde bizimle alay ettiler. Bizi biraz da motive eden buydu. Hamdolsun bugün bu yerlere geldik. Ezan sesi geldiğinde camiye giden yönetici istemediler. Sıkıntı buradaydı. Bu nedenle imam hatip ruhu ayakta. İmam hatipli olmaktan mutluluk duyuyorum."
Kur'anı Kerim'in okunduğu programda, eski mezunlar sohbet etti.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/turkiye/yskbaskanindanimamhatiplereovguh103412.html
Aykut Erdoğdu 'Tayyip Bey'in ne mal varlığı varsa Türkiye Cumhuriyeti için artık bir milli güvenlik sorunudur !'428 izlenme
ABD Atatürk Derneği'nden Erdoğan'a tepki434 izlenme
Hazine ve Maliye Bakanı açıkladı... Bakın 128 milyar dolara ne olmuş?59 izlenme
Kamu bankalarının araştırılması önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi35 izlenme
Devletten VIP satış!107 izlenme
Yabancıya konut satışı ‘patladı’: En çok alanlar Iraklılar, İranlılar ve Suudiler86 izlenme
CHP'den Bakan Ersoy iddiası! "Otelleri zor duruma sokup, satın aldı"46 izlenme
Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmalar dünya basınında24 izlenme