Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 31 Mart seçimlerinde AKP adayı Fatih Arslan'ın 4 bin 182 oy alarak seçimi kazandığı açıklandı. MHP adayı Oğuzhan Oğuz 4 bin 102, CHP adayı İlhan Yılmaz da 3 bin 930 oy aldı. Seçimi kazanan AKP'li Arslan mazbatasını alarak göreve başladı.
Yerköy Atatürk İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda dün akşam dolaplara gizlenmiş mühürlü zarflar ve yırtılmış oy pusulaları bulunduğu bildirilmesi üzerine savcılık harekete geçti.

Emniyet okulda arama yaparken, sandık görevlileri ve parti temsilcileri de olay mahalline çağrıldı. Zarflar ve oy pusulaları tutanak altına alınıp, adliyeye getirildi.
Olayın duyulması üzerine CHP ilçe teşkilatı üyeleri adliye önünde bir araya gelerek, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, Yerköy'e giderek savcı ile görüştü.
Cumhuriyet
İlker Başbuğ davası düştü! Yandaş gazeteler, davayı böyle vermişti…133 izlenme
Asgari ücret zammını fırsata çevirdiler!40 izlenme
İmamoğlu: "Neden korkuyorsunuz, hani Türkiye televizyondan izleyecekti?"8 izlenme
Akılalmaz olay! Yanlış partiye oy verince parmağını kesti!79 izlenme
Özgür Özel seçim sonuçlarını hatırlattı: "Yozgat bugün itiraz ediyorsa doğru meydan bu meydandır"16 izlenme
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: "Narinin anne babasından alınan örnek amcanın arabasındaki DNA ile eşleşti"23 izlenme
İmamoğlu protestoları dünyada ses getirdi! İşte Avrupa ve ABD'de atılan başlıklar18 izlenme
Diyarbakır'da sokakta eşini döven kocaya meydan dayağı26 izlenme