Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün her ürüne peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Maaşların yetmediği alım gücünün bittiği ortamda vatandaş yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.
Yükselen enflasyon alım gücünü erittiği gibi vatandaşı da bitirdi. Afyon'da ekmeğin gramajının düşürülüp, fiyatının artırılması Yeni akit için "sağlıklı yaşam" olarak sunulurken, vatandaş Yeni Akit'in bu algısına gösterdi.
Afyon’da 260 gram ekmek 10 liradan satılırken, yeni düzenleme ile 220 gram ekmeğin fiyatı değişmedi.. Bu değişiklikle ekmeğin kilosu 38 liradan 45 liraya yükseldi.
Daha önce 260 gram olarak satılan ekmeğin, yeni düzenlemeyle 220 gram olarak satışa sunulurken, Yeni Akit ekmeğe zam haberini "Sağlıklı yaşama geçiş" ifadelerini kullandı.
Sosyal medya platformundan gazetenin haberine tepki gösteren vatandaşlar, "Ekmeğin gramajı düşürülüp fiyatı düşürülmediyse bu 'zam'dır", "Gramajı sağlık için düşüyorsa fiyatı neden o oranda düşmüyor?", "Yılın algı çalışması" diye yakındı.

Sözcü
CHP’nin masasındaki anket kulislerden sızdı20 izlenme
‘Peygamber soyundan geliyoruz’ diyerek dolandırdılar!102 izlenme
Bahis skandalında olay iddia! "İstifa edin isimleriniz gizli kalsın"23 izlenme
Ve Katarlılar da gidiyor136 izlenme
Sanki savaştayız: 7 ayda 1200 ölü, 1960 yaralı40 izlenme
EYT'liler öfkeli Yasa teklifi neden Meclis'ten geçmedi?236 izlenme
Bayrağımızın bu hali 'şehitlerimizi rencide ediyor!'194 izlenme
Siyasette gece yarısı kulisi: Sıfır barajda anlaştılar1257 izlenme
Bin kişinin alınacağı iş için 600 bin nüfuslu şehirde 26 bin kişi başvuruda bulundu!
Avukattan dikkat çeken açıklama: Zehra Kınık cezaevine girecek mi?
Tüm Türkiye’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
'5'li çete' doymuyor: AKP'den 90 milyar TL'lik ihale!