Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı, “Gençlik Diyaloğu Programı” kapsamında destek talebi kabul edilen kurum ve projeleri açıkladı.
BirGün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olduğu TÜGVA, “Genç Türkiye Kongresi” için hibe aldı. Vakfın, “Gençleri toplumun önemli meseleleri ve çözüm bekleyen sorunlar üzerine düşündürmeyi hedeflediği" belirtilen ve altı ayı kapsayan projesi için 41 bin 540 avro hibe edildiği bildirildi.
Bünyesindeki bir yurtta yaşanan çocuk istismarı ile hatırlanan Ensar Vakfı da hibe alan kurumlar arasında yer aldı. Türkiye Ulusal Ajansı’nın açıkladığı listeye göre, Ensar’ın “Gençlik Fısıltıları” isimli projesine de 31 bin 760 avroluk destek sağlandı.

“2020/R1” başvuru döneminde hibe verilen diğer kurum ve kuruluşlar ise şunlar oldu:
Parlamenter Danışmanlar Derneği – Gençlerle Umut Dolu Gelecek: 23 bin 360 avro.
İzmir Olgunlaşma Enstitüsü Kültürel Mirasın İzinde Bireysel Gelişim ve Farkındalık: 31 bin 840 avro.
Gaziantep Üniversitesi Kentimin Sürdürülebilirliğinde Söz Sahibim: 32 bin 560 avro.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ensarvetugvaabdenhibealdi1756045
Dev şirketler Türkiye'den çekilmeyi düşünüyor18 izlenme
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye Sinan Ateş çağrısı: "Ne zamana kadar susacaksın? Teslim edeceksin yanındaki çocukları"38 izlenme
Tuborg grubuna zam geldi!42 izlenme
‘Silkeleme’ ısrarı: SGK talepleri kabul etmemiş17 izlenme
Yüzlerce Afgan kar kış demeden Türkiye’ye geliyor! Görüntüler Van-İran sınırından50 izlenme
Eğitime kar engeli! İşte okulların tatil edildiği iller70 izlenme
Yapılmayan işe 53 milyon Avro ödeme riski: Hindistan’a uzanan zarar!47 izlenme
İlk gününde revire kaldırıldı: Dilan Polat'ın cezaevindeki o isteği kabul edilmedi43 izlenme