Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi işbirliğinde Kızılay Sakarya Caddesi’nde başlayan yenileme çalışmaları kapsamında dikilen ağaçlara Gökçek döneminde adeta bir servet ödenmişti.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yenileme çalışmalarının başladığı Sakarya Yaya Bölgesi ile yenileme projesinin devamında yapılacak Yüksel Yaya Bölgesi, Konur ve Karanfil sokaklarında eski mevcut yeşil dokusunun korunmasının yanı sıra yeni ağaçlar takviye edeceklerini söyledi.
Ankara’nın merkezinde yayalar tarafından en çok kullanılan bölgelerin tamamen yenileme çalışmalarının başladığı belirten Taşdelen, kısa süre sonra bölgenin eskisinden çok daha güzel ve yayaların kullanımına uygun hale getirileceğini dile getirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş daha öce yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönemde ağaç alımları için yaptığı harcamaları açıklamıştı. Yavaş, “Şu anda 26.500 TL + KDV’ye alınan ağaçlar var. Bu ağaçları ibret olsun diye uygun yerlere dikeceğiz. Birçoğu kuruyor, bir daha dikiliyor. Bunların bir kısmı ithal diye alınıp yerli olarak satılmış. Hepsinin tespitini yapıyoruz” demişti.
https://www.abcgazetesi.com/yavasgokcekin26bin500tlyealdigifidanlariibretolsundiyekizilayadikti27109
Tepkiler çığ gibi büyüdü: İki kız kardeş yeniden tutuklandı16 izlenme
Türkler önce tatil sonra market için akın akın komşuya gidiyor9 izlenme
Ümit Özdağ gençlere seslendi: "Erdoğan kazanırken kaybetti. Atatürk gibi düşünün ve Türk halkına güvenin"26 izlenme
İşte şimdi bütün sorun çözüldü! "Döviz bozdurmak farzdır"234 izlenme
Erdoğan'ın Millet Bahçesi açılışı için okullara yazı gönderildi, öğrenciler seferber edildi: Gerekirse araç kiralayın!13 izlenme
İBB'den 'Yalanlar ve Gerçekler' serisi : 13/1419 izlenme
Naci Görür'den İstanbul depremi için kritik uyarı! Tartışmalara son noktayı koydu17 izlenme
Ayhan Bora Kaplan iş insanının malına çökmüş60 izlenme
5G Türkiye'de 63 milyon cep telefonunu çöpe attıracak
İran’ın balistik füzelerle vurduğu İsrail'in başkenti Tel Aviv’deki yıkım ve yaşanan panik anları gözler önünde
Afrin'de 8 Şehit verdiğimiz günün ertesinde, RTE'nin Afrika'da davul çaldığını biliyor musunuz ?
Adil Gür ve Kemal Öztürk canlı yayında 'Mesleği bırakırım' tartışmasında birbirine girdi!