Suriye'deki HTŞ yönetiminin lideri Ahmed eşŞara Türkiye'yi ziyaret etti. İstanbul'a gelen Şara, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ve bazı yetkililer de yer aldı.
Görüşmeden sonra yapılan açıklamada ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Suriye'yi çok daha aydınlık ve huzurlu günlerin beklediğine inandığını, Türkiye'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Suriye'nin yanında durmaya devam edeceğini ifade etti" denildi.
Şara, aynı zamanda ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Thomas Barrack ile de İstanbul’da görüştü.
TANK PALET’İ Mİ ZİYARET ETTİ?
Şara’nın İstanbul ziyaretinin ardından Sakarya’nın yerel bir gazetesinin haberi dikkat çekti. Söz Sakarya gazetesine göre, Şara ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler daha sonra Sakarya’ya geldi. Güler ve Şara birlikte Sakarya Arifiye’de bulunan BMC’nin işletmesindeki Tank Palet Fabrikası’na geçti. Şara’nın ziyaretine Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Sakarya protokolünden isimler eşlik etti.
Tele1
Orman yangınları yörükleri de yaktı18 izlenme
Osmaniye'de yapılan sokak röportajında 'Bahçeli demeyin sinirlerim tepeme çıkıyor' diyen kadına belediye meclisinde özür dilettiler!41 izlenme
Özgür Özel: "Erdoğan'a helal olan bize haram olamaz"21 izlenme
Sahte içkiden ölenler artmaya devam ediyor…122 izlenme
AKP’li Çorum Belediyesi olmayan kreşe yüz binlerce lira ödeme yapmış!125 izlenme
İmamoğlu: "İlla kendini göstereceksin, caminin ortasında miting mi yapacaksın? Yaparım ibadetimi, giderim evime"66 izlenme
Aranırken noterde vekalet veren müteahhit: Namuslu insanım, malımı sattım, borcumu ödedim29 izlenme
Gençlerden Erdoğan'a zor seçim sorusu: İstanbul’u kazansaydınız itiraz edecek miydiniz?101 izlenme
Bakan Koca, corona tablosunu açıkladı: Hasta sayısı 359.784’e, can kaybı 9.727’ye yükseldi!
1200 mahalle yabancılara kapatılacak
Mehmet Şimşek'e göre dar gelirlinin şikâyet etmesi ezbermiş!
Erdoğan, Bahçeli'nin "İmralı'ya giderim" açıklamasıyla ilgili sorulan soruyu duymazdan geldi