27. Altın koza Yaşam Boyu Onur Ödülünü TTB’ye adayan Rutkay Aziz, ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne teslim etti.
dokuz8haber'den Fatoş Erdoğan'ın haberine göre; Sanatçı Rutkay Aziz, 27. Altın Koza Film Festivali’nde Altın Koza Yaşam Boyu Onur ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Aziz, bu ödülü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedef aldığı TTB ve sağlık çalışanlarına adadığını belirtmişti. Rutkay Aziz’in bu açıklamasından sonra bir kez daha MHP ve çevresinden Aziz’e yönelik hakaret ve hedef göstermeler başladı. TTB, Rutkay Aziz’e teşekkür etmek için İstanbul Tabip Odası’nda bir tören düzenledi. Törene Rutkay Aziz ve TTB Başkanı Sinan Adıyaman da katıldı.
Burada konuşan Rutkay Aziz, “Bu birliktelik bana yeni bir ödül gibi geldi. Hepinize teşekkür ederim. Siz onuru benden çok daha fazla hak ediyorsunuz. Onlar geldikleri gibi gidecekler. Sizler sağlık emekçileri de insanların yaşaması için mücadele veren sanat yapan insanlarsınız” diye konuştu. Aziz konuşmasının ardından getirdiği ödülü TTB Başkanı Sinan Adıyaman’a verdi.
‘Demir Kubbe’ aşıldı: Lübnan’dan fırlatılan roket İsrail’e düştü!35 izlenme
CHP Instagram için harekete geçti21 izlenme
CHP Gençlik Kolları Başkanı'na Akın Gürlek'e hakaretten ceza!9 izlenme
Ankara borca battı Karaman takibe düştü11 izlenme
Polonya, Belarus sınırındaki asker sayısını artırıyor ve saldırı helikopterleri de dahil olmak üzere ek kuvvetler konuşlandırıyor36 izlenme
İsrail medyasından flaş iddia: 'Hamaney'in yerine geçecek' denen oğlu da öldürüldü!15 izlenme
Dilipak: Sahillere diktiler gökdelenleri, diken de, diktiren de görecek gününü144 izlenme
Kayyum Gürsel Tekin'e bir darbe de YSK'dan: Oy kullanamayacak!14 izlenme