31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den AKP’ye geçen Maden Belediyesi, iki personel alımı için ilan açtı.
Personel alımlarında mühendis ve ekonomist alınacağı duyuruldu.
AKP’li Maden Belediyesi'nin personel alımı için yayınladığı ilanda mühendis alımında ‘lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin jeoloji mühendisliği bölümünden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak KPSS’den 60 puan şartı’ aranırken, ekonomist alımında ise ‘lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin maliye, iktisat, ekonomi ve finans bölümünde mezun olmak ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS’den 60 puan’ şartı konuldu.
“BİR BELEDİYE İLANLA ELEMAN ALAMAZ MI?”
Personel alımıyla ilgili aradığımız Maden Belediye Başkanı Musa Orhan, sorularımıza tepkiyle karşılık vererek, “Ne bekliyorsunuz benden size haber mi lazım, bir belediye ilanla eleman alamaz mı? Bugün bin 600 nüfuslu ilçede 10 tane memur var benim şuan elimde zabıta dahil 5 tane memur var. Yani alamaz mıyım suç mu bu? Çok ayıp yakışmıyor bunlar üzerinden siyaset yapılmaz. Terbiyesiz ahlaksızın biri öyle bir şey yazmış yazabilir. Burası küçük bir yer çekememezlik var” dedi.
‘Küçük nüfuslu bir ilçeye neden ekonomist alıyorsunuz?’ sorumuza ise ‘Lütfen beni arayamayın’ diyerek telefonu kapattı.

Sözcü
Sedat Peker, iki ay içinde Türkiye'ye döneceği iddialarına yanıt verdi47 izlenme
Ali Ağaoğlu'ndan bir görgüsüzlük daha ! Utanmadan parasını gösterdi !783 izlenme
Zafer Müzesi ve vilayet AKP’nin seçim panosu oldu39 izlenme
Açlık ve yoksulluk sınırında sert artış: Gıda enflasyonu yüzde 5'i aştı25 izlenme
Ünlü işadamı FETÖ itirafçısı oldu AKP'li 3 vekilin ismini verdi!1371 izlenme
Arkadaşını bıçaklayarak öldüren imam alkollü çıktı!45 izlenme
Fabrikalar satıldı böyle oldu! Sayıştay’dan çok acı ‘şeker’ raporu!77 izlenme
Geçen sene "terörist" ilan edilen patatesçilere bu yıl ne oldu?65 izlenme
TCDD’den tren biletlerine bir zam daha!
Soylu CHP'yi böyle hedef göstermişti ! 'Valilere talimat gönderdim, CHP il başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole kabul etmeyin'
Devlet en çok hangi kitapları alıyor? İşte o yayınevi ve kitaplar
'Üniversiteler fuhuş evleri' diyen Sofuoğlu'na dava açıldı!