Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanması planlanan sokağa çıkma yasağının AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kararıyla iptal edilmesi yandaşlara da “pes” dedirten dönüşler yaptırdı.
Yandaş yazar Sevda Türküsev de saatler içinde birbiriyle taban tabana çelişen “fikir”leriyle bu durumun ibretlik örneklerinden biri oldu.
Türküsev, Erdoğan’ın kararını duyurmasından kısa bir süre önce, sokağa çıkma yasağının devam etmesinin ne kadar önemli olduğunu “Neden sokağa çıkma yasağı olmuş: sokaklara çıkıp insanların kurallara ne kadar uyup uyumadığına bakarsınız neden yasak olduğunu anlarsınız.Bu işin şakası yok, hayat devam edecek insanlar sosyal hayattan kopmayacak ama kurallara uyarak!Tabii: kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef” diyerek savundu.

Türküsev Erdoğan’ın kararından hemen sonra ise 180 derece farklı bir konum olarak, AKP’li Cumhurbaşkanının yaptığının “jest” olduğunu söyledi. Alınması gereken tedbirlerden bahsedip “Zaten insana yakışan da budur” diye yazdı.

https://gazetemanifesto.com/2020/yandasinagizlariacikbirakandonusu362881/
'Türklere sınır dışı' iddiası için Almanya İçişleri Bakanı'ndan açıklama geldi: Almanya Türkiye'nin gizlediği anlaşmayı doğruladı17 izlenme
Valilikten yeni koronavirüs kararları! Acil olmayan ameliyatlar ertelendi!78 izlenme
Doktorlar Türkiye’deki durumu anlattı: 100 kişiye test istiyorsak 1-2’sine yapılıyor158 izlenme
İstanbul Bahçeşehir'de 4-5 kişilik erkek grubu, evlerinin önünde bira içen kadınlara saldırdı!89 izlenme
Süt üreticileri uyardı: "Bu gidişle ne et, ne süt üretilemez!"38 izlenme
Fatih Altaylı açıkladı: "Bakanın özel kaleminin görevdeyken edindiği mal varlığı rekor kırdı"47 izlenme
İBB'den bir ilk! İmamoğlu'ndan tarihi kapak!352 izlenme
Millete sabır Merkez’e sefa32 izlenme
Türkiye, Yunanistan'a 2 yangın söndürme uçağı gönderecek!
İBB'nin MHP'li belediyeye hibe ettiği atlar kayboldu!
Kulis: "Erdoğan'a 'MHP'den vazgeç' dediler"
Hayat pahalılığından şikâyetçi olan emekli vatandaş: "14 bin TL alıyorum, 1 senedir evime balık girmiyor, yiyemiyorum. Et zaten yok"