Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Yasa dışı bahis', 'Bilişim sistemleri kullanılarak nitelikli dolandırıcılık', 'Rüşvet' ve 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' suçlarına yönelik dün sabah geniş kapsamlı bir operasyon düzenlenmiş ve 128 isim gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında 3 banka yöneticisi, 8 polis memuru ve 4 avukatın da bulunduğu belirtilirken, gözaltı listesinde gazeteci ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı da yer aldı.
YANDAŞ ROK'A İLK TEKME YANDAŞ YAZARDAN
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşesinde yayınladığı bugünkü yazısında gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı'ya ilişkin eleştirel ifadeler kullandı.

Hakan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmalarda birçok operasyon haberini 'önceden' açıklaması ile tepki toplayan Kütahyalı için şu ifadeleri kullandı:
"Ben Akın Gürlek’e yakınım” palavrası atarak... “Ben devlete yakınım” edası takınarak... “Ben hükümetin derinlikleriyle içli dışlıyım” havası basarak... Yüce Türk adaletinin elinden kaçmak asla mümkün olmaz, olamaz.
Sözcü
Petrol fiyatları Suriyelileri çıldırttı: Türkiye sınır kapısına lastikler yakarak barikat kurdular18 izlenme
Engelli rolü yaparak dilenen adam, cezaya rağmen günü kârla kapattı38 izlenme
Emekliler pazarda isyan etti: "Kilosu 100 lira olmuş rüyamızda göremeyiz"26 izlenme
AKP’liler düğmeye bastı; Süleyman Soylu polislerin görev yerlerini değiştirdi73 izlenme
Suriyeli seçmen sayısı yüzde 130 arttı!46 izlenme
AKP'ye adaylık başvurusunda büyük hüsran! Kalesi olan şehirdeki başvuru sayısı şaşırttı57 izlenme
Kaymakamın harcamaları maaşını geçti!42 izlenme
İki sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti131 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' davasında çıldırtan savunma! Fırat Sarı hızını alamadı, medyayı suçladı: "Mahkeme salonunda bir bebek katili görmedim"
Sinan Ateş davasında gerekçeli karar: 5 kişiye ağırlaştırılmış müebbet, 10 sanığa beraat!
Başkanlık sistemi kepenk kapattırdı! Yarım milyondan fazla esnaf iflas etti
Erdoğan’dan seçmene ‘4.5 yıl’ şantajı!