Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Yasa dışı bahis', 'Bilişim sistemleri kullanılarak nitelikli dolandırıcılık', 'Rüşvet' ve 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' suçlarına yönelik dün sabah geniş kapsamlı bir operasyon düzenlenmiş ve 128 isim gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında 3 banka yöneticisi, 8 polis memuru ve 4 avukatın da bulunduğu belirtilirken, gözaltı listesinde gazeteci ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı da yer aldı.
YANDAŞ ROK'A İLK TEKME YANDAŞ YAZARDAN
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşesinde yayınladığı bugünkü yazısında gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı'ya ilişkin eleştirel ifadeler kullandı.

Hakan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmalarda birçok operasyon haberini 'önceden' açıklaması ile tepki toplayan Kütahyalı için şu ifadeleri kullandı:
"Ben Akın Gürlek’e yakınım” palavrası atarak... “Ben devlete yakınım” edası takınarak... “Ben hükümetin derinlikleriyle içli dışlıyım” havası basarak... Yüce Türk adaletinin elinden kaçmak asla mümkün olmaz, olamaz.
Sözcü
Teröristbaşı Öcalan'ın PKK üzerinde bir hükmü var mı? Terör örgütü elebaşlarından Cemil Bayık'ın sözleri yeniden gündeme geldi54 izlenme
MEB'den Hizbullah'a yakın vakfa okullarda sınav yapma izni!67 izlenme
Bir fenomene daha soruşturma! Neslim Güngen’in mal varlıklarına el konuldu39 izlenme
Azerbaycan SİHA'larla Karabağ'daki hedefleri bir bir imha etti43 izlenme
Cumhuriyet yurdu böyle kalkındırdı152 izlenme
AKP'nin sosyal medya projesinin sahibi ortaya çıktı!79 izlenme
Organizasyon şirketi Erdoğan’ın mitingine adam topluyor: Kişi başı 250 TL veriyorlar53 izlenme
Büyükçekmece'de hukuk skandalı!80 izlenme