Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara Güvenpark'ta düzenlediği bayramlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. CHP Ankara İl Başkanlığı önündeki alanda toplanan kalabalık her geçen dakika giderek büyüdü. Alana akın eden yurttaşlar, program boyunca sık sık "Özgür Gelecek, Özgür Türkiye" sloganları atarak coşkulu anlar yaşadı.

Bayramlaşma programının en dikkat çeken anlarından biri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Güvenpark'a gelmesi oldu. Alanda toplanan büyük kalabalığa hitap eden Yavaş, konuşmasının ardından CHP Lideri Özgür Özel ile bir araya geldi. İki isim daha sonra beraberlerindeki kalabalıkla birlikte kol kola girerek Anıtkabir'e doğru yürüyüşe geçti.

Özgür Özel ve Mansur Yavaş'ın verdiği bu birliktelik fotoğrafının ardından sosyal medyada dikkat çeken bir çıkış yaşandı. Gazeteci Fuat Uğur, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan tehditvari ifadeler kullandı.
Uğur, yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş'ın safını belli ettiğini öne sürerek kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiği bir mesaj yayımladı.
Sözcü
Köprü ve otoyollara KDV zammı46 izlenme
Türkiye Ömer El Beşir'in devrildiği Sudan'a ne kadar yatırım yaptı?194 izlenme
Kremlin: 'Esad'ın Moskova'ya gelişi Putin'in kararıydı'31 izlenme
Ümit Özdağ'ın tutukluluğunda yeni gelişme!34 izlenme
THY’nin şirketinde ikramiye oyunu! Çalışanlara zorla bu kağıdı imzalatmışlar!87 izlenme
"Erdoğan'ın uçağına asla ve kat'â binmeyeceğim" diyen Ahmet Hakan, Erdoğan'ın uçağına bindi!154 izlenme
Herkes corona virüsü yüzünden ödemelerin ertelenmesini konuşuyordu! Virüse rağmen garanti ödemeleri yapıldı!84 izlenme
Yunanistan, Ege’deki 19. adamızı da işgal etti!101 izlenme