SOSYAL paylaşım sitesi Twitter hesabından Ankara JİTEM davasında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın arasında bulunduğu sanıklar hakkındaki beraat kararlarını bozan İstinaf Mahkemesi heyeti hakimlerine ilişkin paylaşım yapan Fatih Tezcan hakkında 'Kamu görevlilerinin ismini açıklama ve yayınlama' ve 'Yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs' suçlarından re'sen soruşturma başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Twitter isimli sosyal paylaşım sitesinde 23 Mayıs 2021 tarihinde, "5 Nisan 2021 tarihinde Mehmet Ağar ve diğer sanıkların beraat kararlarını bozan İstinaf Mahkemesi kararına ve heyetin isim listesine ulaştım.
Heyet Başkanı Hâkim M.H.Y'yı ve üye hâkimler A.S ve A.A'nın bağlantılarını araştırıyoruz. Bilgisi olanlar için ihbar Hattı: 05.........' şeklinde paylaşım yapan Fatih Tezcan hakkında 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nun 6/1 ve TCK'nin 277. Maddesi uyarınca re'sen soruşturma başlatıldı.

https://www.gercekgundem.com/guncel/276498/yandasfatihtezcanhakkindasorusturmabaslatildi
Yanlış notu düzelttiler, yine istediklerini seçtiler: Torpilde ısrarın böylesi!162 izlenme
‘AKP’li Tevfik Göksu’nun uğruna belediyeden vatandaş kovdurduğu müteahhit kim?’204 izlenme
Şanlıurfa’da 79 adres daha karantinaya alındı!56 izlenme
Çiftçiyi kredi afeti bekliyor24 izlenme
Eczaneler maske sorunlarına çözüm arıyor!118 izlenme
Şehidin kabrine büyük saygısızlık! Acılı annesi fark etti hırsız yakalandı17 izlenme
Bir ithal içki grubuna daha zam geldi!28 izlenme
CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan 'SBK'yı Türkiye'nin alma ihtimali sıfırın altında!'53 izlenme
İstanbul'un göbeğindeki okulun zilini Mehter Marşı yaptılar !
Adıyaman’daki çadırkenti su bastı: "Kızılay da yok AFAD da. Şu an hiçbir yetkili yok"
İstanbul’da filyasyon ekipleri anlattı: Aşure yapan teyze 18 kişiyi yaktı!
Sonunda bu da odu: Arapça vekaletle işlem yapıldı!