Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen yangın, Türkiye’yi derinden sarstı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yaptığı açıklamaya göre, yangın sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 76’ya yükseldi. Bu trajik olayda, birçok öğrenci yaşamını yitirdi.

Yangında hayatını kaybedenlerden bazıları, MEF Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programı öğrencisi Mehmet Cem Doğan ve ailesi, İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 5C sınıfından Vedia Nil Apak ve annesi Ferda Apak, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’ndan Kemal Tokcan (3. sınıf öğrencisi) ve babası Can Tokcan, Atlas Kaan Tokcan (ana sınıfı öğrencisi) ve babası Atıl Enis Tokcan, TED Ankara Koleji öğrencisi Eren Bağcı gibi acı verici kayıplar arasında yer alıyor.
Bakan Yerlikaya, yangının ardından yapılan kimlik tespit çalışmalarında, hayatını kaybeden 52 kişinin kimliğinin belirlendiğini ve 45 kişinin naaşının ailelerine teslim edildiğini belirtti. Geriye kalan naaşlar için ise DNA testlerinin sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili olarak 9 kişi gözaltına alındı ve yangının nedeni, ihmal ve kusur araştırılıyor. Türkiye’yi yasa boğan bu acı olayda, kayıpların yakınlarına başsağlığı, Türk milletine ise sabır dileniyor.




Erzurum valisinin oğlundan tepki çeken polis paylaşımı: "Sicil numaranı alayım"22 izlenme
Cami alanlarından sonra sıra eğitime geldi! AKP'li belediye borç için eğitim alanlarını devretti!54 izlenme
Enflasyonun ezdiği vatandaş vatandaş borca battı!35 izlenme
Narin’in köyünden yayın yapan Sözcü TV ekibi canlı yayın sırasında taşlandı91 izlenme
AKP’li belediyenin mezbahasında skandal görüntüler! İşte yedirdikleri kelle paça48 izlenme
AKP de İBB’nin panolarında6 izlenme
İhaleye fesat ve rüşvet suçlarından hapis cezası alan AKP’li başkan seçime rakipsiz giriyor22 izlenme
Ukrayna ordusu 4 bin 300 Rus askeri 146 tank ve onlarca uçak imha etti53 izlenme