Yalova Belediyesi, CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından belediye meclisinde yapılan seçimle AKP'ye geçti.
Geçtiğimiz mart ayında yapılan oylamanın üçüncü turunda 17 oy alan AKP'li meclis üyesi Mustafa Tutuk, Yalova’nın geçici belediye başkanı seçildi.
Tutuk'un göreve gelmesiyle beraber beldiye içinde de bir takım atamalar ve görevlendirmeler yapılmaya başlandı.
Bunlar arasında en dikkat çeken isimlerden birisi de Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ahmet Sarıduman oldu.

YOLSUZLUK SORUŞTUTMASI BAŞLAYINCA HALK EKMEK'TEN İSTİFA ETTİ
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve gelmesinin ardından Halk Ekmek'teki yolsuzluklarla ilgili başlattığı soruşturmanın ardından, 2019 Ağustos'ta Ankara Halk Ekmek'teki Genel Müdürlük görevinden istifa eden Ahmet Sarıduman'ın yeni adresi CHP'den AKP'ye geçen Yalova Belediyesi oldu.

Ahmet Sarıduman, Yalova Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirirlirken, aynı zamanda Özel Kalem Müdürü ve Belediyenin personel şirketi Yabedaş’ın yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapıyor.

'Yalova’nın Hamza Yerlikaya’sı' olarak anılan Sarıduman'ın ayrıca Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyeliği de devam ediyor.

Bakan açıkladı! İşte ülkesine dönen Suriyeli sayısı!137 izlenme
Fahrettin Koca'nın üniversitesinde yaptığı zam öğrencileri ayaklandırdı28 izlenme
Türkiye'den kaçan yerli sermaye öyle bir rakama ulaştı ki!182 izlenme
Makarna üreticileri: Kaosa gerek yok, Türkiye'yi makarnaya boğarız213 izlenme
Belediyenin ilköğretim alanı olarak ayırdığı alan Erdoğan'ın imzasıyla özelleştirildi39 izlenme
ABD-İsrail yine İran'a saldırdı Tahran'da şiddetli patlamalar yaşandı37 izlenme
Ankara'da konuşulan 'ham bilgi': "İktidar emekli maaşına ve asgari ücrete ek zam yapacak, oranlar dikkat çekiyor"78 izlenme
İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonda tutuklanan Ramazan Gülten: "Savcı büyük bir aldatmacaya kurban gitmiş"31 izlenme