Marketlerdeki pahalılığın ardından iktidar tarafından çözüm olarak gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri'nin Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'dan aylık maaşının 180 bin lira olduğuna dair iddialara yönelik açıklama geldi.
Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un konuştuğu Poyraz, görev yaptığı şirketleri ve nereden huzur hakkı aldığını gösteren tabloyu paylaştı. Fahrettin Poyraz, kanunlar uyarınca yönetim kurulu başkanı olduğu şirketlerin yalnızca birinden Gübretaş'tan 12 bin lira aldığını, ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri Personeli Sosyal yardım Vakfı'ndan da 5 bin 750 lira huzur hakkı aldığını açıkladı.

Kendi kurumundan 180 bin lira maaş aldığı iddiasını da yalanlayan Poyraz bu rakamın 4'te biri kadar maaş aldığını söyledi. Diğer iki kurumdan aldığı maaşla birlikte Poyraz'ın aylık gelirinin 62 bin 500 TL olduğu hesaplandı.
https://www.krttv.com.tr/gundem/tarimkredikooperatiflerigenelmudurunekadarmaasaliyorh96284.html
Prof. Dr. Ziya Mocan: Çapa Tıp Fakültesi’nden hayatını kaybeden 3 profesör var!294 izlenme
Türk Lirası’ndaki değer kaybı Dışişleri’ne pahalıya patladı!45 izlenme
Elon Musk'un 18 yaşında olan Xavier ismindeki çocuğunun adını ve cinsiyetini değiştirme kararı aldı21 izlenme
Böyle çifte standart görülmedi: AKP’li belediyelere SGK borcu kıyağı!27 izlenme
İstanbul'da 24 aile hekimi ve hemşirede koronavirüs çıktı!105 izlenme
Narin cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran olay gecesi dereye gitmiş24 izlenme
CHP'li Emre'den Nebati'ye soru önergesi: 150 milyar liralık fondan kimler yararlandı?31 izlenme
Tarım sektörü banka borçları yüzünden alarm veriyor37 izlenme