Yapımına 2022 yılının kasım ayında başlanınlan Boğaaziçi Bulvar 2. Etap yolu, 6 Mayıs 2023 tarihinde şaşaalı bir törenle hizmete açılmış ve maliyeti 24 buçuk milyon lira olarak açıklanmıştı.
Şahinbey Belediye Başkanı (AKP) Mehmet Tahmazoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yolu öve öve bitiremeyip, “Yağ gibi kayıyor dediklerinden. Boğaziçi Bulvarı 2. Etap hizmette. Geçenlerden yorum alalım” paylaşımını yapmıştı.

MAĞARANIN ÜZERİNE YOL YAPILINCA
Geçtiğimiz günlerde ülkemizi esir alan aşırı yağışların ardından öve öve bitirilemeyen yol ilk yağmurda çöktü.
Hizmete açıldıktan sonra 6 ay sonraki ilk yağmurda çöken yol nedeni ile yol gece boyunca ulaşıma kapatıldı.

Yeniçağ
FETO’cülükle suçlanan hareketin yöneticisi bakan yardımcısı oldu22 izlenme
Celal Şengör ve İlber Ortaylı’dan Bakan Yusuf Tekin’e tepki: "Bu bakan, liseye kadar din dersi doldurdu. -1,5 sene sonra başkası gelecek"32 izlenme
Megaflasyon: Osmangazi Köprüsü ‘küçük harcama’ymış!183 izlenme
Ekonomist Bartu Soral açıkladı: "Emekli ve işçiye 27 Bin lira maaş mümkün!"30 izlenme
AKP milyarlık bir ihaleyi daha gizli saklı bitirdi!50 izlenme
Sağlık Bakanı Koca, güncel tabloyu açıkladı: Can kaybı 5.613'e, vaka sayısı da 226.100'e yükseldi!67 izlenme
Gelirlerine de borçlarına da garanti!56 izlenme
Sivas’ta doktor yok ama servisler kapatılmayacak114 izlenme