Anasayfa1
01 Ağustos 2020 ( 75 izlenme )
Reklamlar

VPN talebi bir gecede yüzde 20 arttı


Sosyal medya düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle, internet erişim engelinin aşılabilmesini sağlayan VPN hizmetlerine talep bir gecede yüzde 20 arttı.


NordVPN, sosyal medya yasasının yürürlüğe girdiği Türkiye’de, internet erişim engellerinin aşılmasını sağlayan VPN hizmetlerine olan talebin bir gecede yüzde 20 arttığını açıkladı.

Sanal Özel Ağ (VPN) hizmeti veren NordVPN, sosyal medya yasasının yürürlüğe girdiği Türkiye’de, internette erişim engellerinin aşılmasını sağlayan hizmetlerine ilginin arttığını duyurdu. 

https://halktv.com.tr/gundem/vpntalebibirgecedeyuzde20artti430616h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 sene önce vatandaşlık verilen Suriyeliler sokak röportajında Türkçe konuşamadı Diyanet’in lüks otomobil aşkı Sayıştay raporunda Ne İstanbul, ne Ankara! Türkiye'de en çok dövize sahip olan ilimiz! AKP’li vatandaş kimsenin göremediği büyük oyunu görmeyi başardı! 'Gıda fiyatlarını PKK ve CHP yükseltiyor'