ikinci, üçüncü, dördüncü eş aramak için kurulan site kapatıldı.
"Türkiye’nin ilk, dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya’dan sonra), ikinci eş bulma sitesine hoşgeldiniz... Tüm semavi dinlerin izin verdiği ve ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu bazı sorunların çözümüdür; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi... Amacımız insanımızın bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmaktır" diyerek tanıtımı yapılan siteye karşı tepkiler üzerine önce yargı harekete geçti. Site hakkında yapılan suç duyurusunun ardından Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği siteye erişim engeli getirdi.

SİTEDEN AÇIKLAMA
Ardından site de bir açıklama yaparak yayınına son verdiğini duyurdu. Site kurucuları tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Bir kaç gün önce açtığımız web sitesinin yayını BTK kararıyla engellenmiştir. Bizde derhal sitemizi askıya alarak farklı DNS lerden girilmesini engelledik. Yani karar nedeniyle sitenin yayınını tamamen kestik.
Biz bu olayın bu kadar gündem olacağını tahmin dahi edemezdik. Kendi halinde sıradan insanlarız. Amacımız sadece, zaten ülkemizde yaşanan ve Anayasa Mahkemesi kararıyla suç teşkil etmediğini öğrendiğimiz ikinci evlilik olayında insanlarımızın özelikle de mağdur kadınlarımızın en doğru kararı vermesini sağlamaktı. Açıkçası kendimiz içinde ufak bir ek gelir olur diye düşündük. Zaten gördüğünüz gibi sitemizde en ucuz şekilde hazırlandı.
Üzdüğümuz insanlar olduysa özür dileriz. Asla kimseyi incitmek istemedik.
Ülkemizin kanunlarına sonuna kadar bağlıyız. İstemeden meşgul ettiğimiz kamuoyundan tekrardan özür dileriz."
Odatv'nin gündeme getirdiği site hakkında CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan tarafından Başbakan Binali Yıldırım'a soru önergesi verilmişti.
http://odatv.com/veikinciessitesihakkindakararverildi1412171200.html
Konca Kuriş'in Hizbullah tarafından baskı altında alınan sorgu görüntüleri ortaya çıktı35 izlenme
KYK yurdunda iğrenç taciz!341 izlenme
Polimetre: Ekrem İmamoğlu 1 milyon oy farkla kazanır132 izlenme
Salgın AKP’lilere üç gün önce yok bayram günü var! İşte AKP'lilerin bahanesini çökerten kare!105 izlenme
Beş haftada hesaplayabildiler! Servet çıktı…!404 izlenme
Rize Valisi, AKP il başkanından hediye olarak umre istedi!83 izlenme
Bakan Koca yeni corona tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 245.635'e, can kaybı da 5.912'ye yükseldi!72 izlenme
En düşük emekli maaşı için yeni formül39 izlenme
Sedat Peker iki yıl önceki paylaşımını yeniden paylaştı: Kime hangi mesajı gönderdi?
Yalan da olsa söyle... Erdoğan depremzedelere konut sözünü tutamadı yeni rakam verdi: 2 yılda ihtiyacın yarısı bile karşılanmıyor
AKP ilanla ilçe başkanı arayınca sosyal medyada alay konusu oldu!
İşçinin 8 gününü cebe atmışlar!