Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Ekonomik kriz altında ezilen ve yokluğa mahkûm edilen vatandaşlar hayat pahalılığından dert yandı.
“BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ?”
Yücel’e derdinin anlatan vatandaşlardan birisi “Biz insan değil miyiz? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil miyiz? Emekli olarak asgari ücretin altında maaş alıyorum. Faturaları ve kirayı ödedikten sonra cebimde 700 – 800 TL kalıyor. Bir ay boyunca 800 TL ile geçinmeye çalışıyorum. Çocuklarım üniversite okudu ama atanamadı ve iş bulamadı.” dedi.
“OY VERDİK NE OLDU?”
İYİ Parti’li Kazım Yücel’e dert yanan bir kadın ise “Şu an kirayı bırakın karnımızı doyuramayacak durumdayız. Zam zam zam… Geçen sene 25 – 30 TL ye aldığımız tişörtler 250 – 300 TL. Ne yapalım, aç mı kalalım, hırsızlık mı yapalım veya kötü yola mı düşelim? Devlet devlet devlet, dedik oy verdik ne oldu zam zam zam… Suriyeliler geldi. Biz Türk vatandaşı değil miyiz? Suriyelilere vatandaşlık verildi. Geldiler ne yaptılar bizim vatandaşlarımızı bıçakladılar. Bütün haklar onlara verildi” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“AKP İKTİDARI VATANDAŞI SEFALETE MAHKÛM ETMİŞ DURUMDA”
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Kazım Yücel ise, şunları söyledi:
“Sokaklar yangın yerine dönmüş durumda. Vatandaş geçinmeyi boş verin, eve nasıl gideceğini düşünüyor. AKP iktidarı vatandaşı yokluğa, yoksulluğa, açlığa ve sefalete mahkûm etmiş durumda.
Kime dokunsanız, ağlıyor, sızlıyor ve AKP’ye oy verdiği için kendine kızıyor. Artık vatandaşlar AKP’de bir gelecek görmüyor. Vatandaşlar İyi Parti iktidarı bekliyor. Biz de buradan sesleniyoruz ve vatandaşımızı çağrıda bulunuyoruz.
Sabredin, az kaldı. İYİ’ler iktidara geliyor. İYİ’ler birlikte Türkiye şahlanacak ve yaşanabilir bir ülke olacak. Adaletsizlikler, adam kayırmacalar, çeteler, komisyoncular bitecek. Halk iktidarın sahibi olacak.”
Sözcü
Son ankette AKP ve MHP'ye soğuk duş!45 izlenme
KONDA: Millet İttifakı parlamentoda çoğunluğa geçiyor37 izlenme
Hekimler göçü rekor üstüne rekor kırdı: 1165 hekim yurtdışına gitti!46 izlenme
Bakan Özhaseki: "Hem kredi hem hibe desteği vereceğiz"31 izlenme
İzmir’deki orman yangını 48 saattir devam ediyor178 izlenme
Lübnan'daki tahliye operasyonuna gölge düşüren iddia: Suriyeliler de taşındı mı?18 izlenme
İzmir grevi bir kez daha çıkmaza girdi17 izlenme
Yaptırımlardan kaçan 5 Rus oligarkın yatı Türkiye’de!52 izlenme
AKP’li belediye, lisansı ve sertifikası olmayan kişileri ‘antrenör’ olarak çalıştırmış!
Erdoğan’ın ‘yurtdışına şikâyet’ eleştirilerine CHP'den kapsamlı yanıt
Prof. Dr. Naci Görür İstanbul için uyardı, o fayı işaret etti: "Zorlanıyor ve değişime uğruyor..."
ABD'nin Irak'taki üssü vuruldu! İşte o anların görüntüleri