AKP’lilerin seçim bölgelerinde siyasi propaganda olarak kullanacakları çalışmalarla ilgili yaptıkları ziyaretlerde çektirdikleri fotoğraflarda devletin valileri de boy gösteriyor. Elazığ’da görev yapan valilerinin birçoğunun ilk işi göreve başlar başlamaz AKP’li yöneticilerle etkinliklere katılmak oluyor.
Bürokratlar, AKP’lilerle etkinliklere katılımları gelenekselleşirken bu durumu Elazığ valisi Numan Hatipoğlu’da sürdürmeye devam ediyor. Vali Hatipoğlu, bu seferde AKP’lilerle cami açılışı yaptı. Hatipoğlu’nun yanı sıra açılışa AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Arıcak Kaymakamı Mesut Ateş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alpaslan Doğan, Arıcak Belediye Başkanı AKP’li Mehmet Yılmaz Yalçınkaya, Erimli Belediye AKP’li Cihan Yılmaz ve AKP’li yöneticiler katıldı.
Vali Numan Hatipoğlu, AKP’li vekillerle birlikte bakanlıklara ziyaretler de yapıyor. Aralarında AKP Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Elazığ Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları’yla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etmişti. Hatipoğlu, daha öncede AKP Elazığ il başkanı Şerafettin Yıldırım’ın da olduğu AKP’li heyetle birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmişti.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ'ın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine yönelik valilikte yaptığı toplantıya AKP, MHP CHP, MHP, BBP temsilcilerini davet ederken 31 Mart yerel seçimlerde ilçe ve belde belediyeleri kazanan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisinin temsilcilerini toplantıya davet etmemişti.
Sözcü
Pendik'te hamile kadına saldıran magandalar için 20 yıla kadar hapis istemi50 izlenme
'Deprem toplanma alanı' tepkisi: Büyüklüğünü İstanbul'un ilçesiyle açıkladı29 izlenme
Murat Çalık için mama takviyesine başlandı7 izlenme
Sözde hoca öyle bir fetva verdi ki: Bu vakitlerde çocuğunuzla oynamak, yemek yemek, su içmek 'harammış!'16 izlenme
İmamoğlu açıkladı: “Yerel seçimden önce İstanbul'daki AKP'li tüm belediyelere, Cumhurbaşkanlığı 45'er milyon TL para göndermiş. Bir tek MHP'li Silivri belediyesine göndermemiş”26 izlenme
Seçimden önce oy patlamasına neden olmuştu: Hayaldi gerçek olamadı, Erdoğan konut vaadini indirdi20 izlenme
Elektrik ve doğalgaza zam kapıda! Bakan Şimşek’in talimat verdiği açıklandı33 izlenme
AKP'li belediyenin çalışanından Atatürk, İnönü ve muhalif siyasetçilere çirkin hakaretler!127 izlenme
CHP'li gençlerden yürüyüş eylemi: Gezi'den 19 Mart'a sürüyor bu kavga
Kılıçdaroğlu'nun memnuniyetini Nagehan Alçı anlattı: "Mutlak butlan umudu sürüyor"
Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'ye bir dava daha açıldı
Katar Kraliyet ailesi için Türkiye'de devasa saray yapılıyor!