Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'den uzun zamandır ses çıkmıyordu. Yılmaz Özdil de uzun zamandır kendisinden haber alınamayan Sedat Peker'e ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
Sözcü'de yayımlanan bugünkü yazısında 'Antikahraman' kavramının tanımlamasını 'Suç dünyasında yeralan bir insandır ama sevilen bir suçludur' şeklinde yapan Özdil, Al Pacino'nun canlandırdığı ve Michael Corleone'nin hayatını anlattığı The Godhatfer ile Johnny Deep'in canlandırdığı Karayip Korsanları filminin kurgusal karakteri Jack Sparrow'dan örnekler verdi.
Sedat Peker'in de bu yılın mayıs ayına kadar tipik bir antikahraman olduğunu belirten Özdil, Peker'in binlerce kişiyle miting yapacak kadar sevildiğini söyledi.
Sedat Peker'in bu yılın mayıs ayından itibaren 'hepimizin' gözünde antikahramanlıktan sürpriz bir şekilde kahramanlığa evrildiğini belirten Özdil, "Kişisel sebepleri her ne olursa olsun, kişisel amacı her ne olursa olsun, somut gerçek şu ki, suçlularla mücadele etti" ifadesini kullandı.
Peker'in anlattıklarıyla topluma moral, umut verdiğini öne süren Özdil, kötülerin mutlaka kaybedeceğini, iyilerin mutlaka kazanacağı konusunda, inançlarını perçinlediğini belirtti.
Özdil, Sedat Peker'i tartışmasız bir şekilde 2021'de 'yılın adamı' olarak ilan etti.
Ahmet Davutoğlu, Erdoğan’a sert gönderme: ‘Türkiye’nin tarihinin en cahil yönetim kadrosu’101 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı21 izlenme
Bakan Koca, corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 379.775’e, can kaybı 10.402’ye yükseldi!91 izlenme
Kocaeli'de "Geçinemiyoruz" diyenler imza topluyor!221 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuçlar: AKP eridi, MHP baraj altında, CHP atakta46 izlenme
İstanbul Tıp Fakültesi’nde açılan Covid izleme merkezinin 1 aylık verileri açıklandı! Çarpıcı gerçekler ortaya çıktı!130 izlenme
CHP'den Erdoğan'a çarpıcı 'Türkiye Yüzyılı' tepkisi: "Sanki 20 yıldır ülkeyi kendisi yönetmiyor"39 izlenme
AKP'li Mehmet Metiner'den yeni bir skandal açıklama daha!15 izlenme