Home
21 Mayıs 2019 ( 126 izlenme )
Reklamlar

Uyuşturucudan tutuklanan AKP üyesi Süleyman Soylu ile doğum günü kutlamış!


AKP Trabzon Ortahisar ilçe yönetiminde yönetim kurulu üyesi olan Temel Bektaşoğlu, 2008 yılında Rize’den Trabzon’a 1,5 kilo esrar getirmek isterken yakalandı. Bektaşoğlu'nun sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile doğum günü kutladığına dair fotoğrafları yayınlandı.


AKP Trabzon Ortahisar ilçe yönetiminde yönetim kurulu üyesi olan Temel Bektaşoğlu, 2008 yılında Rize’den Trabzon’a 1,5 kilo esrar getirmek isterken yakalandı.

Uyuşturucu tiacreti suçundan yargılanan Bektaşoğlu’nun 6.5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından bir kaç gün önce onandı ve cezaevine girdi.

Uyuşturucu kaçakçılığından suçüstü olup, cezaevine giren Bektaşoğlu’nun arkadaşı ile geçtiğimiz Nisan ayında Süleyman Soylu’nun makamına hediyesiyle gidip doğum gününü kutladığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

https://ilerihaber.org/icerik/akpataturkposterine33gundayanabildi98146.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Açlık sınırı 10 bin liraya yaklaştı, yoksulluk sınırı 26 bin 994 lirayı buldu Yangın bölgesindeki yurttaş Erdoğan'a böyle isyan etti! 'Bize su vereceğine başımıza çay atıyor!' Barış Pehlivan beşinci kez cezaevinde: Bu sözlerle teslim oldu ABD'de ziyaretlerini sürdüren Kılıçdaroğlu: "Kasım ayında herkes her şeyi duyacak"